0 oy
181 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (346 puan) tarafından
Hanımlar bebeğim altı aylık olacak ek gıdaya ilk neyle başlanmalı sizce sebze ile başlamayı düşünüyorum ama sizce hangisi ile baslanmali

11 Cevaplar

+1 oy
(2,684 puan) tarafından

Valla ben sebze falan hiç öyle uğraşmadım yemeklerin suyuna ekmek batırdım verdim bennne yediysem çocuklarımada ezerek verdim yumurtayı bile ezdimde verdim ve yeme alışkanlığı çok güzel oldu 3 tane yavrum var 3 ünüde öyle yetiştirdim pişman değilim yok sebzeymiş şuymuş buymuş hiç uğraşmadım vede suyu bardakdan içmeyi öğrettim 

(539 puan) tarafından
Rahime abla benimde bebe6aylik olacak hele biraz teknik ver yoğurt falan yemez diye korkuyorum ben muz ezip verdim birde cennet hurması cok sevdi
(2,684 puan) tarafından
Hepsinden deneyerek yedireceksin canım labne peyniri varya ondan da yedir bütün yemeklerden ona azar azar tatdır böylece neyi yiyip yemeğini anlarsın
(2,671 puan) tarafından
En güzelini yapmisisn bence rahime
-Reklam-
0 oy
(14,164 puan) tarafından
Patates havuç 
0 oy
tarafından
Yoğurt ile başlanmalı 4 buçuk aylikken başladım ek gıdaya doktor yoğurt ile dedi 5 ay 11 günlük
0 oy
(5,216 puan) tarafından
Ben yoğurt ile başladım
0 oy
(1,947 puan) tarafından
Ben havuç patates kabak ile başlamıştım 
0 oy
(1,025 puan) tarafından
Yoğurtla başlayabilirsin canm ilkin tadım olarak ver yavaş yavaş alışır 
0 oy
tarafından
Yoğurt patates havuç kabak peynir
0 oy
(90 puan) tarafından
Hangı ay dogumlu canm benmkı haziran 2 bende baslamadım ama millet bes bucuk aylık baslıyor cogu kisi
(90 puan) tarafından
Kac kilo sadece emiyor mu sizin bende baslıyayım yavastn diyorum
(1,221 puan) tarafından
7 kilo sadece anne sütü alıyor
(90 puan) tarafından
Sizinkı yine ıyı 6200 benmkıde
(346 puan) tarafından
Benimki 28 Mayıs doğumlu canım iki hafta kaldı 6 aylık olmasina
(346 puan) tarafından
5 aylıkken 6200 dü zayıf diyenler de var ama her çocuk farklı bence
0 oy
(1,207 puan) tarafından
Yoğurt ver canım meyveli yoğurt yap mesela . Sebze olarak kabak havuç patates Meşhur zaten . Ben 3 gün kuralı yapmadım açıkçası ama takip ettim hani verdiğim biseye alerji yaptımi  ettimi  diye diğer türlü herseyi yedirdim . 5.5 aylikti ek gıdaya başladık 6 ayın sonuna doğru kahvaltıya başlattım mesela verdim denedim alerji varmi yokmu diye 
0 oy
tarafından
Sıvı gıdalar verdim hep yogurt patates havuç püresi süt ile kariştirdim ama katı yapma ilk başta katı yaptım bilmedim sonra redetti sıvı yavaş yavaş katı yaptım. Özellikle ona bişey yapmadım ne yediysem acısız yaptım ekmeğe banıp verdim 
0 oy
(1,705 puan) tarafından
Önce daha az tatlı şeylerle baslamalisin. Kabak havuç balkabağı gibi canım sonra meyvelere ortalara doğru yogurda geç canım 

Meyvenin tadını alan çocuk sebzeyi reddeder. Yoğurdun puruzsuzlugune Alisan çocukda pürüz istemez 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 42 göst.
11 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Emine4242 (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 86 göst.
22 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Cetineylul317 (1,265 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 282 göst.
3 Eylül 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Mybaby01. (1,019 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 205 göst.
19 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,695 soru

12,316,040 cevap

38,830 kullanıcı

Kategoriler

...