Vallahi gün cips aldık boş çıktı paket artık şaşırmışlar iyice
Annemlerin Mahallesi'ndeki bakkalda tarihi geçmiş cipsleri ucuza satıyordu baktım niye ucuz bu diye depoda unutulmuş tarihi geçmiş satmayın dedim bişey olmaz falan dediler şikayet ederim abi kaç yıllık komsumda olsan çocukların sağlığını tehlikeye atiyosun dedim git şikayet et o zaman dedi tamam dedim ben çıktım izledim camdan attılar hepsini çöpe sonra çöpü ateşe verdiler
Aldığım her şeyin markette tarihine bakıyorum hatta bazen eşim sinir oluyor yeter diye ama dinlemiyorum çünkü marketlerde genelde son kullanması daha önce olanları öne koyuyorlar arkadan Bi tane çekiyorum arada kaç ay fark var hele peynir yogurt süt ürünleri hep öyle o yüzden hep arkadan bakarak alırım zaten 2 kişiyiz ne alsam çabuk bitmiyor o yüzden dikkat etmek lazım canım iyiki de çocuk sensiz yememiş kıyamam nasıl masum anne beraber yiyelim
Arkadaşım cikolatanin son kullanma tarihi gecsede zehirleme yapmayabilir özellikle bihterse..tarihi geçmiş çikolata zaten yagi dışarı falan salıyor çok belli oluyor bende öyle dolapta unutmusum kocam yedi
Birsey olmuyor kisaca merak etme
1,507,620 soru
24,608,418 cevap
363,960 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın