0 oy
757 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
düzenlendi
Kizlar oğlum 6 aylık eşimle uzun zamandır sünnet ettirelim diyorduk ilk ailelerimize sorduk siz ne dersiniz diye (3 4 aylıkken ) eşimin ailesi erken dedj bnm ailem beuzn içinde çabuk iyileşir yine de siz bilirsiniz dedi. Biz bieaz bekledik 6 aylık olinca eşimde izinliykn ettirelim dedik kaynanamgil  bı yaptırak bı yaptırmayak dedi annemlere sordum babam 1 günde karar verilecek bı şey mi diye bağırdı annemde sen karışma dedi ne desem babama batıyor niye bilmiyorum kaynanm gil de 1 buçuk w yaşında yaptirin dedj bnde yürümeden yaptırayım diyorum bilmiyorum neede hata yaptım

24 Cevaplar

0 oy
(3,504 puan) tarafından
İnsanlara sorarak hata yapmış olabilirsin canım onun annesi sensin ve buna senin karar vermen gerekiyor sor Dr na uygun görürse yaptırıp yaptirmamaya sen ve eşin karar verin kimseye sormadan 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ne kadar erken o kadar iyi 
0 oy
(194 puan) tarafından
Ben çocuğumu 4 aylıkken ettirdim 3 günde iyileşti çokda iyi oldu kimseyede söylemedim kesitirdim eve getirdim arayan olursa haber verdim çocuk benim isteyen istediği kadar konuşsun 
0 oy
(2,672 puan) tarafından
Canım ailelere sormayın yani kendiniz vence yapın sünnetini valla ben diyrm ki yapalım kimseyede danismayalim yani büyüdükçe zorlasie çünkü buarada benim bebus t 5wylik

İlgili sorular

+2 oy
8 cevap 692 göst.
24 Mart 2024 Diğer kategorisinde Emine S (19,224 puan) tarafından soruldu
0 oy
42 cevap 1,989 göst.
20 Aralık 2022 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (982 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 719 göst.
11 Nisan 2022 Diğer kategorisinde 38 (254 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,500,682 soru