Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Çişini öğrenen çocuk neden tekrar altına yapmaya başlar ?
0
oy
731
göst.
14 Kasım 2021
Diğer
kategorisinde
GizemAsel
(
492
puan)
tarafından
soruldu
27 aylık kızım var bu aralar aşırı huysuz zaten daha öncede bir post paylaşmıştım şimdi ise sorum ben kızıma 2 3 ay önce çişini öğrettim gündüz asla bez takmadık hep kakasını çişini söyledi dışarı çıktığımızda saatlerce tuttuğunu biliyorum ama son 3 4 gündür devamlı altına yapıyor gözüme baka baka asla tuvalete gitmek istemiyor zorla bile götüremiyorum artık cildiricam bu neden olur ne yapmam lazım çaresizim
yardim
dertleşmek
sohbet♥️muhabbet
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
15
Cevaplar
0
oy
14 Kasım 2021
Rose98
(
7,792
puan)
tarafından
cevaplandı
Kardesi yok degil mi ondan gorup yapiyor olabilir.
14 Kasım 2021
GizemAsel
(
492
puan)
tarafından
yorumlandı
Yok tek çocuk suanda
14 Kasım 2021
Rose98
(
7,792
puan)
tarafından
yorumlandı
Bi pedagog vs gibi uzmanla görüşme sansiniz varsa aslinda daha etkili olur bence
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
14 Kasım 2021
kubra1992
(
3,550
puan)
tarafından
cevaplandı
Bence ruh sağlığını etkileyecek bir muamele görmüş olabilir. Size kızmış olabilir. Mutlaka bir sorunu vardır... Eşiniz ile yanında kavga mı ettiniz. Üzülecek yada kızacak bir sorunla mı karşılaştı. Genelde çocuklar bu yüzden çişini yapar.. Korkuyorsa da yapar. Tırnak yer vs. Vs.
14 Kasım 2021
GizemAsel
(
492
puan)
tarafından
yorumlandı
Öyle bir sikinti yaşamadık aslında ama dediğiniz gibi aşırı inat bir çocuk bu aralar beni çok zorluyor neyi yapma.desem onu yapıyor inat mi ediyor acaba
14 Kasım 2021
kubra1992
(
3,550
puan)
tarafından
yorumlandı
Gece yalnız mı yatıyor yada korkunç bir görüntü mü gördü. Reklam falann izliyor mu. Bu gibi durumları enine boyuna Bi düşünün.. Cocugunuzu esirgeyin.yanına huysuz bir arkadaş kuzen vs gelip onu sinir etmiş olabilir. Çocukların beyin yapısı bizimki ile çok farklı. Biizm farketmediğimiz pek çok şeyi farkeder ler sürekli öğrenmeye araştırmaya açıktırlar çünkü. Bir süre Bi gözlemleyğn. Zaten sorunu farkedersiniz canım. Konuşun onunla. Karşınıza alıp bir yetişkin gibi konuşun. 3min olsun sizi anlayacaktır.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Kasım 2021
Senem.
(
454
puan)
tarafından
cevaplandı
İlgi istiyor olabilir ama daha birçok nedeni olabilir yeğenimde 4 yaşında Corona olduktan sonra bütün tuvaletini altına yapıyordu doktor tekrar öğretir gibi öğretmen lazım demisti
14 Kasım 2021
GizemAsel
(
492
puan)
tarafından
yorumlandı
Valla çok sinir bozucu bir durum
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Kasım 2021
Aydanm
(
6,200
puan)
tarafından
cevaplandı
Enfeksiyonu olabilir bı doktora götürün tahlil yapsin
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Kasım 2021
alparslaninannesi
(
485
puan)
tarafından
cevaplandı
Bazı dönemlerde olur kız ,sabırlı ol dikkat çekmeye çalışıyordur bence :)tuvalete cezbet :) ödül ver bişey yap tekrra öğrensin bazen bebisler nazar oluyor ozamnada gitmiyor alstinai yapiyo oku bebisi
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Kasım 2021
Esma❤️Yasar
(
710
puan)
tarafından
cevaplandı
Şuan seni deniyor bence.Benim kızım 28 aylık şu birkaç gündür o kadar zor ki inanılmaz sinirleniyorum.Kızım onu yapma dememi bile söylemiyorum kızım şöyle yapalım diyorum tam tersini yapıyor.Kızım bu tarafa diyorum diğer tarafa gidiyor ve kesinlikle kızmamı bile takmıyor bu birkaç gündür hele bez değiştirme mevzusu krizlik büyük tuvaletini yapsa bile değiştirtmiyor o ne zaman isterse.Ben de bireyim diyor sanırım kendini kabul ettirmeye çalışıyor Ben istersem olur istemezsem olmaz bunu farkedetmiş olabilir dönemsel birşey geçecek umarım
15 Kasım 2021
GizemAsel
(
492
puan)
tarafından
yorumlandı
Ahh bende o haldeyim herşey bir sorin inşallah çabucak gecer
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Kasım 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Tuvalete gitmekten sıkıldığı için bir dönem bunu yapıyor her çocuk canım benim kızım 6 yaşında anasınıfına gidiyor tuvalete gitmeye üşenmiş geçen gün marketin orta yerine koyverdi "D sima canını daha minicik bebek o zamanla öğrenecek hepsini
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Kasım 2021
Gunesaknc
(
177
puan)
tarafından
cevaplandı
Havalar soğumuş tutamiyor mu acaba sürekli sen sor yine ve üzüldüğünü sana söylemesi gerektiğini güzellikle anlat kuzuya :)
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Kasım 2021
& ESAYY &
(
2,560
puan)
tarafından
cevaplandı
Vaafler ver ona bugun altina yapmazsan soyle yapalim bunu alalim diye sen buyudun artik abla olucaksin frlan gibi seyler soyle kizmadan tatli tatli anlat kizarsan sinirlenirsen dahada ofkelenir inatlasir bide üsütüyorda olabilir
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Kasım 2021
Emine S
(
16,896
puan)
tarafından
cevaplandı
Havalar soğudu canım ondandır. Benim kizim da öyle malesef. Kendi etrafında dönüyor bana söylemiyor ben anlıyorum tuvaletinin geldiğini öyle götürüyorum
15 Kasım 2021
GizemAsel
(
492
puan)
tarafından
yorumlandı
Yaa benimki istemezse asla gitmiyor kucağıma.aliyorim anlıyorum yapacagini klozetten atlıyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Kasım 2021
GOZDE & MINA
(
11,067
puan)
tarafından
cevaplandı
Psikolojik olarak dikkat çekmeye çalışabilir bişeyden etkilenmiştir
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Kasım 2021
Nagehannn
(
5,946
puan)
tarafından
cevaplandı
Birseylerden korkmuş olabilir canım
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Kasım 2021
MuslumanAnne
(
868
puan)
tarafından
cevaplandı
psikolojik bi sebebi de olabilir, fizyolojik de olabilir.
fizyolojik olarak idrar yolu enfeksiyonu olabilir.
Psikolojik olarak da korkma, ürkme,tepki vermek olarak yapıyor olabilir. Yahut sadece inatlasiyordur
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
16 Kasım 2021
Ysmnalparsln
(
259
puan)
tarafından
cevaplandı
Ayni dert bende de var kardes. 26 aylik oglum cisi haziran ayinda ogrendi hic sorunumuz yoktu. Ama su son 1 aydir asla cis soylemiyor tuvalete gitmek istemiyor. Buldugu yere saliyor. Bn goturmek istiyorum mesela yarim saatte bi kapidan tutuyo asla iceri girmiyor surekli soruyorum yok diyo. Goturuyom yapmiyor iceri odaya getiriyorm yuzume bakip gülerek isiyor. Neden boyle davraniyor anlamis degilim ama artik cildiricam. Kiziyorum anlamiyor duzgunce sakince konusuyorm anlamiyor birgun vurucam diye korkuyorum. Kendimi zoe zabdediyorum. Ya makina hic durmuyornsurekli cisli camasirnyika as topla kurumuyor da artk havadan iceri ser vallaha bikmis durumdayim
16 Kasım 2021
GizemAsel
(
492
puan)
tarafından
yorumlandı
Ben psikologa randevu aldım canım ayın 23 ünde eğer bişey derse doktor sana yazıcam herkes genelde bir sorun olmuştur ondan yapıyordur yazmış bakalım doktor ne diyecek bende aynı durumdayım
17 Kasım 2021
Ysmnalparsln
(
259
puan)
tarafından
yorumlandı
Cok tesekkurler senden haber bekliyor olacagim. Kakasini soyluyor sadece cisi soylemiyor oglum. Kakayida soylemese bi sorun var dicm ama rrsmen bana inat yapiyor bunu
25 Kasım 2021
Ysmnalparsln
(
259
puan)
tarafından
yorumlandı
Merhaba cocugunuzu pskologa goturecektiniz. Ne dedi acaba beni de bilgilendirirmisiniz ? Bnde gotureyim mi yazacaktiniz bana unuttunuz sanirim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
16 Kasım 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Tuvalette korktuğu bir şey olmuş olabilir yada rüyada korkmuştur tuvalet ile ilgili
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
6
cevap
422
göst.
29 aylık kızım çişini 3 gündür altına yapıyor agliycam artık ?
23 Eylül 2022
Sağlık-Diyet-Spor
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
0
oy
5
cevap
117
göst.