Eşimle olan sorunlarımı buraya defalarca kez yazdım.Surekli sorun çıkartıyor.Artik son damla dün akşam taştı.
Çocuklar hasta, oğlum ateşlendi.39.5 oldu ateşi ve artık napacagimi sasirdim.Gunlerdir uyumuyorum.Cuma günü hastaneye gittik doktor yokmuş.Acillik degiller diye acile girmeden geri geldik.Ama dün akşam oğlum çok kötüydü.
Eşim olacak pisliğe dedim kalk götürelim diye.Arabada gaz yok dedi.Dedim bul beni ilgilendirmez.Bu çocuk acı çekiyor.Gideriz geri yürüyerek dönersin diyor bana.Dedim bak yeter artık neyse baya kavga ettik.Eczaneye de verecek parası yokmuş.Surekli parasızlıktan yakınıyor.Yakin zamanda alyansimi sattım oğlumun servis ücretini verdim.Evin ihtiyaçlarını aldım.Dedim ki bak gecinemiyoruz.Ya kredimizi yapılandır yada kredi kartı al böyle olmayacak vay efendim sen misin diyen bana demedigini bırakmadı.
Annemle konuştum git babanın yanına dedi.Babam evde kardeşimle kalıyor annem annanem hasta onunla hastanede kalıyor başka bir ilde.Annem sen git bende gelirim sen gidince dedi.Cocuklara sen ondan daha iyi bakarsın calisipta dedi.
Bu çocukların ve benim yememizi sorun ediyor icmemizi yaşamamızı sorun ediyor.Ve daha fazla katlanamiyorum bende.Bana dua edin babam kabul etsin yarın cikip gideyim.Cocuklarimla iyi bir hayat kurayım yoksa ya katil olucam ya canıma kiyicam dayanamıyorum artık.İnsanin çocuklarına yetememesi ne kadar kotu biseymis çok iyi anladım.Duaniza talibim.