0 oy
164 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (111 puan) tarafından
Kızlar evlendik ilk basta birlikte oturduk esimin ailesiyle onlarda zaten evde iki kadın yasiyorlar sonra zor bela evim ayrildi ama esim uzaga gitmedi alt kata oturdum ailemden uzak duramam diye kizlar eşim cok ilgisiz evde oldugu zaman heo yukarda bizim hic ne bileyim gzuel bir oturup yemek yedigimiz olmuyor ya elinde telefon oyun oynar ya hemen yukari cikar ya arkadaslarininn yanina cikar beni huc disari cikartmaz bi yenege gezmeye goturmez ustume basima bir sey alamam kendi annem babam ablam alir bana bizimkileri sevmez istemez bizimkiler onuda oturnaya cagirirlar gelmez benide yollamaz gelse bile 1 saat sonra hadi kalkalim der hep aileme kufur eder yuzlerine degil ama bana karsi asla aileme saygili degil aileme beni yollamaz yollarsada zor bela kayinpederim ve annesi sayesinde ama ondada bana mesajlar atar surekli arar huzurla oturtmaz eve geliriz bana sataşır ya da aniden cikar gelir sanki hani kim var diye yokalamaya gelir yani beni cocujlarimi parka falan oyle goturemem bakkala yan taraf ama gidemem kendide beni goturmez hicbir yere markete annesine der siz alin kahvaltikik falan yine beni gkturmez gider kendi alir ben kendimi köle gibi hissediyorum cocuklarimin surunerek mutsuz buyumelerink uatemiyorum birazda galiba kendime guvenim yok lise mezunuyum napicagimi bilmiyorum hep cocuklarim icin boyle dur diyorum sonra bakiyorum bu millet diyorum esarada mugede kadinin hicbir dayanagi yok 3 cocugunu bile aliyor demdk ki hayat yuruyor bir sekikde diyorum siz ne dusunuyorsunjz daha hu sabah annem ablamlari bizi kahvaltiya cagirdi su an esim askerde yollamadj beni hergun abla anne olmaz diyor oysaki 2 ay olnustur gitmeyeli 

2 Cevaplar

0 oy
(6,078 puan) tarafından
Sen köle misin eş mi? Ne demek aileme küfreder nasıl müsaade ediyorsun ya ailene küfür etmesine vallahi anneme babama laf edecek adam daha anasının karnından doğmadı. Sevmeyebilir ama saygı duyacak zorunda. Parka çıkamam ne ya niye evlendin sen hizmet et çocuk doğur temizlik yap diye mi? Okuyana kadar kan beynime sıçradı ezdirme bukadar kendinide ailenide.. 
-Reklam-
0 oy
(397 puan) tarafından
Kafana vurdukça vurur bu adam sen sesini çıkarmadığın sürece canım. Başta taviz vermeseydin keşke. Ben başında dedim ben senin aynanim diye ben senden ne görürsem onu yansıtırım. Aileme saygı duyuyorsa bende duyarım severse bende severim. Bence sen ses çıkarmaya başla yoksa mahkum gibi geçecek hayatın.

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,492,477 soru

24,386,561 cevap

349,035 kullanıcı

...