0 oy
410 göst.
Diğer kategorisinde (459 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
.....................

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çocuklar insan içine çıkmayınca böyle insandan korkar oluyor ne yazık ki 
(459 puan) tarafından
Off ne ypicam bilmiyorum çok ağır Corona oldu havale geçiriyordu az kalsın ne ypicam ben böyle
tarafından
Zamanla alışır daha sık insan içine girse aslında çabuk alışır
-Reklam-
0 oy
(2,655 puan) tarafından
ara ara benmkıde yapıyor cok cok iyi gözlemci olmak lazım bizim görmedgmz hissetmedgmz seylerı bilirler bence Tv'de kısıtlamalı egitici seyler dsında izlememeleri gerekiyor benm kızımda korktum diye yanıma geliyor cizgi filmden parkta cocuk yakalsyr bazen zarar vermeye calsyr benm kızım tepkisiz kacıypr fln bende üzülüyrm psşkolgluk olmasada cochuunzla bol bol konusun bence bak parkta sana biri yakalstgnda oyun oynamak istesgmzde kacma esyalarını vermek istemyrsan verme ama sana zarar veremez ben varım diyebilrsiniz kendine dokundrma iteklemesime izin verme cıglık at o senden korksun diyebilrsiniz
(2,655 puan) tarafından
gündüz tuvalete yapmıyor mu hiç zaten ciş ögrendikten snra instlasma yapmama kacırma normal dıyolar ben o asamalara gecmek istyrm ögretip düzene koysam
(459 puan) tarafından
Bende evde olunca çizgi film çok açtım sizinki neden korkuyorum diyo ahhh yavrum yaaa bunlar neden korkuyo babası çok sesli konusui zaten ses tonu öyle bende kziiyorum bı hata yapinca yalan değil ama yarından itibaren bahirmiyvam yavruma ondan değerli değil benim sinirim hakim olucak kendimr
(459 puan) tarafından
Gündüz yapiyo canım ama bazen inat edip yapmiyonsonra yatağa yaptığı oluyo uyurken sörf uyumaya girlderken yapmadık için bazen gündüz kaciriyo insallahh alirisz yaa bı kaç ay zor oluyo tabi s n başla pes etme
(2,655 puan) tarafından
ol tabiki onlardan kıymetli var mı ya biz kendi yorgunlugunuzu hıncımızı cocuklardan cıkartıyotuz uyumadıkları yemedikleri için sonra onlar uyuyunca pişman oluyoruz birileri üsğtmüzdeki yükleri alsa böyle olmaz sinirli stresli olmayız .bence cocuklarmzdan cıkartmamalyz tabiki zararlı bişey yapınca sesini yukseltcez cocuk bu sefer bizden hep sevgi görüp baskası kotu davranınca psıkoljsı etkilenrmiş nerde dur bilicek ama hep anlatarak sabır gösterek böyle yaparsan cnaım yanar ben üzülürüm diyerek kızım napyr biliyrmsnz eliyle oksuyor üzülme üzülme simdi buluruz diyor :) hep benm laflar kızsam bile böyle yapıo sıpa ..wlla sabaha karşı kalktı bide udtunu cok acıyor ısıkları flnn yaktı yavrum biz yanında cok tartısırz esimin sesi de gür cok kızarım her halta söylenir yüksek sesle bagırr memnun olmadgnı söyler uuara uyara torpiledim az
(2,655 puan) tarafından
bide kucuk kızom vsr evin işi yemek telaso ektstra cıkan işler takip edemyrm dayanacam ama takip edemyrm işte bimarkdsm bi kac ay otutturamadı dızene sonra gece bile kaldırmadı gündüz de alıstı klozete yaptı ay öyle kacırmaya can kurbam bi ilerlesek yarın gunduz baglamıcam bakalm
0 oy
(2,336 puan) tarafından
Ben kızımı çok parka dışarı falan çıkarırım ama ilk önce herkesten kaçar yani dokundurmaz kendine öyle bir huyu var alışana kadar alıştıktan sonra oynar hemen saklanır güler eder hani kaçarken de güler oyun yapar gibi kendine zarar gelmesin diye yapıyor oyuncakta da aynısını yapar mesela şu an 2 yaşında bakalım zamanla düzelir diye düşünüyorum

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 156 göst.
1 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Hatice061987 (2,197 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 882 göst.
15 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 130 göst.
0 oy
21 cevap 1,156 göst.
19 Ekim 2024 Diğer kategorisinde NM 2018 (1,095 puan) tarafından soruldu