0 oy
410 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
1 haftadır ememiyor resmen emmesi gitti çocuğun kiloyuda az almiş sınır dedi hemşire sütüm var halbuki ayyy canavar gibi resmen bi bagırıyor bidaha emiyor koparıyor bacaklar desen havada uçuyor kundak yapıyorum ancak zabdediyorum 34 günlük gazınıda çıkarıyorum,

Şu bol sütü emiyor azalınca başlıyor neden böyle oldu yaaaaa memede uyuduğu için kalıyorum başinda memenin 2 3 saat ancak sakin oluyor gece 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bacım benin kız da 2 3 aylıkken olan sütü ememedi. Kilo alamadı. Sonraki aylar kilo alımı durdu ve geriledi

Makine aldım sağdım ek gıdaya erken başladım.

Benim sütüm fışkırıyordu çocuğun boğazını tıkuyordu makas yöntemi işe yaramadı. Sağıp biraz azalınca göğüsteki süt o zaman biraz emdi sağdığımı içti şimdi 9 aylık olmak üzere.
tarafından
Kızında mı böyle yapıyor du zorla agzına veriyorum sallıyorum sakinleş tiiriyorum yok
tarafından
Yani ememediği için ağlıyordu. Bizde bol sütü ememiyordu sizin tam tersi
-Reklam-
0 oy
(11,458 puan) tarafından
Cnm sen çıkarsan da gazi vardır damla falan kullansan geçmiş olsun 
tarafından
Teşekkur ederim canım
(11,458 puan) tarafından
Ne demek cnm Ama bacaklarını falan zorluyorsa gazi vardır
0 oy
tarafından

Geceleri mama takviyesi kullanın. Gündüzleri emzirmeye çalışın. 

Gazı için rezene kimyonku kullanın gazj olsaafa olmasaydı bağırsaklarını rahatlatır.

0 oy
tarafından
Bacaklar havadaysa gazdır. Bu gaz benim canimi okudum simdi oturup aglayacagim. Sabah 7 ye kadar uyumuyor. Ben uyuyorum oglum uyanıyor. Sırtım bacaklarım heryerim agriyor ayakta sallamaktan. Suan bile ağlıyor 
(8,779 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun aayni durumdayız;(
tarafından
Amin amin. Allah hepimizin yardımcısı olsun insallah. Suan bayılacak gibiyim. Hem baş agrim hem mide bulantım.tuttu uykusuzluktan. Ne yalacagim bilmiyorum her gece aynı
tarafından
Asla kesintisiz uyumaz. 2 dk da bir uyanir
tarafından
Kız bunlar niye böyle Allah aşkına ben hele uyumadım bu oğlanın muzmızlığından Rabbim huzur versin bunlara
tarafından
Dediğini denicem canım çok sagol
0 oy
(7,786 puan) tarafından
İlk sutunu sag sonra emzir ilk sut yagsz cnm
0 oy
(2,100 puan) tarafından
Göğüs ucun mu yok aceba kavrayamiyormu memeyi benim öyleydi göğüs ucu alıp emzirdim uc ay bı dene istersen canım 
0 oy
tarafından
Benim kızda öyleydi 20 günlükken başladı meme reddine ilk başlarda sol göğsümü emmiyordu sonra ikisini emmemeye başladı taki 5 aylık olana kadar son zamanlarda gece bile emmiyordu emzirmek için şekilden şekile giriyordum emzirmek işkence gibi geliyordu sırtım kopuyordu artık ne zorluklar yaşadım ya ne gecesi vardı ne gündüzü sürekli ağlıyordu mama bile içmiyordu 3 çeşit mama denedim ağzını bile sürmüyordu emzirmekten hiç vazgeçmedim gerçi başka çarem yoktu çok şükür sonra emmeye başladı 5. Ayından sonra tabi emene kadar sütüm de kesildi ona rağmen 18 ay emzirdim tam bir meme delisi olmuştu 

Inşallah sizinki o kadar uzun sürmez 

Siz sütünüzü sağın ki azalmasın emmedigi zamanlar 
0 oy
(739 puan) tarafından
Banada hep sutun yok dediler meger gazmış memeye gelince iki dakka sonra kendini yırtardı gazi atamiyirmus meğer gaz damlası kullanmaya basladikca rahatladi bide ayakla emzirdim pit pit poposuna vurarak mama bile aldım cocuk yemedi onuda istemedi 

Doktorla görüş derm canim 

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 1,179 göst.
27 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Babygirl babyboy (1,337 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 162 göst.
18 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Hiros4434 (522 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 584 göst.
0 oy
13 cevap 473 göst.
8 Mart 2022 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,541 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,530 soru

24,387,291 cevap

349,063 kullanıcı