Her koca bir değil ne yazıkki aynı şeyi düşünemiyorum kocam hakkında onun sırtına şu an ok atan erosu bile sarsak fayda etmez malesef şiir yazsam bu ne der güzel söz desem tamam Rahime der ne ula buu hiççç kusura bakmasın sevgi saygı hakedene verilir zaten o öyle kendini ezdirecek birisi hiç değil asla susmaz çenesi durmaz lafını esirgemez hiç
kız benim kocam gaddafi gibi ona kimse öte git diyemez kimseye eyvallahı olmaz inşaatda usta zaten işinide çok iyi yapıyo patronları eşim işi bırakcak diye her kelimesini seçiyo ailesi de aynı çok çekiniyolar ondan eve gelince bi benden çekiyo adam oda olsun artık canım kocam
Ne güzel bi yazı paylaşmışsın canim benim yüreğine sağlık.. işte bu yüzden eşim calisirken sık sık güzel mesajlar şiirler yazarım Ve her akşam teşekkür edip alnımdan öper o mesajlar bana enerji veriyor daha iyi çalışıyorum der. Bazen tartışırız her aile de olduğu gibi.. o zaman senin bu yazını dikkate alacağım
Hepsini biliyorum değerinide biliyorum çok şükür
Patronu tarafından azarlanmaz ona değil orda çalışan kimseye hakaret edilmez çalıştığı yer sağlığı için riskli biyer orası yüzünden bel fıtığı oldu ameliyat bile oldu..evet bizim için çok çalışır 1 ay boyunca hergün 12 saat çalışır normalde 8 saat ama rahat geçinelim diye mesailer kalır çalıştığı yerde sorumluluğu var kendini yıpratır attığı işin hakkını vermek ister aldığı parayı haketmek ister cok şükür huzurumuzda da eksik değil bi kere of demem tartışmayiz bizim tartismalarimiz bile sessiz olur hatta konusmadan tartisabilme yeteneğine sahibiz bugünlerimize de cok şükür güzel bi yuvamız var Allahim onu başımızdan eksik etmesin
1,493,013 soru
24,394,958 cevap
349,646 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın