0 oy
161 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Egzama yapiyo demişler bebek için mustela ya geçtim 3 tane şampuan 3 tane Bebek yağı 3 tanede bebek losyonu sebamed elimde kaldı 6 aydan sonra kullansam egzama olurmu

9 Cevaplar

0 oy
(1,726 puan) tarafından
Canım ben 4 senedir sebamed sabunuyla sampuanını kullanıyorum hiç bişey de olmadı 
-Reklam-
0 oy
(1,575 puan) tarafından
Bebek için hiç kullanmadığınız ürünü stok yapmak ne kadar saçma… 6 aya kadar alışmadığı için 6 aydan sonra farkli geleceği için yine yapabilir. İlk bi deneyin olursa birine verirsiniz..
tarafından
Kullaniyo esim bebekte egzama olur demişler
(2,247 puan) tarafından
Kulaktan dolma bilgiye değil benim oğlumda döküntü şeklinde alerji oldu çocuk doktoru Seba med Şampuan kullan dedi
0 oy
tarafından
Yok kız bizde kullanıyoruz o egzama zannettikleri aslında süt alerjisi cnm
0 oy
tarafından
Canim mustela çok iyi ama 1 yaşında sonra değiştirmeye özen göster. 

Mustela alışınca ten başka şampuanla Allerji yapabiliyor 1 yaşından sona kızımda çok sorun yaşadım dr gittiğimde ilk dediği şampuan mi değiştin olmuştu:))) Mustela çok güzel ama 1 yaşından sonra sürekli banyo yapılıyor ve şampuan dayanmıyor.  

Sebamed de güzel bir ürün.
0 oy
(5,570 puan) tarafından
Benim oğlumun başı bütün vücudu egzema. 16 aydır seba Med kullanıyorum. 
0 oy
tarafından
Hiç bişey olmaz direk kullan. Çocuklar da biz gibi hangisinin iyi gdlip gelmeyeceğini denemeden bilemezsin sana söyleten kişinin çocuğına egzama yapmıştır başka çocuğa yapmaz 
0 oy
(2,562 puan) tarafından
Bence o orjinal degildir kizim 3 yasini 2 ay gecti dogdugundan beri sebamedle yikiyorum hic bi sorun yasamadim nerden aldin sampuani canim
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Çok almışsınız sanırım.  Bende hem mustela hem Sebamed var Sebamed beğenmedim mustela ya geçtim diğeri kaldı kenarda kullanmayı düşünmüyorum şuan için ilerde tekrar deneyin olmadı siz
0 oy
(2,247 puan) tarafından
Benim oğlum ilk doğduğunda jounsız alıştım çildi kuru saç dibi alerji oldu özel çocuk doktoruna götürdüm jansıns ve dalin alerji yapan markanın başında geliyor acil Seba med Şampuan kullan dedi kullandım hiçbi sorun yaşamadım doktor tavsiyesi 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 184 göst.
23 Aralık 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde G.ll0 (1,572 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 89 göst.
14 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde 1111 (353 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 452 göst.
8 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,129 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 117 göst.
3 Ağustos 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Ht (2,268 puan) tarafından soruldu

411,922 soru

12,400,425 cevap

44,401 kullanıcı