0 oy
576 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Hazır bebeği sallıyorken bir nabız yoklaması alayım dedim, napıyonuz? Bebeler nasıl, yaramazlık yapmaya devam mı ediyorlar yoksa uslu uslu kendi hallerinde takılıyorlar mı? :Dddd

26 Cevaplar

0 oy
(5,221 puan) tarafından

Devam tabi devam olmaz mı bak daha yemeği yeni koyabildm pişecek bebede diş çıkarıyor mızmız adamda hasta kaç gündür başımda anaam başım çatlıyo :woot:

tarafından
Benim de çatlıyor valla, delircem artık
-Reklam-
0 oy
(20,440 puan) tarafından
:D ya yeminle başlıktan biliyorum sen olduğunu napim annemdeyim uzandım oğlum uyuyo gece oturur kesin naneyi yedim ay :D
tarafından
Puhahahahaahahahahah :D

Ben de yedim naneyi kız :D
0 oy
(7,035 puan) tarafından
İkisininde şimdi uyutummm olley :D 
tarafından
Darısı başıma :d
(7,035 puan) tarafından
Sabah 5 ayakta hortlak gibi gezen bir adet ben
0 oy
(3,696 puan) tarafından
Şu an kendi halinde takılıyor kızçem sağolsun ben de o sayede bi burdayım bi elişi yapıyorum  ☺️ 1 saat sonra uyku vakti kizim dediğimde delirmeye devam canımın ici ☺️❤
tarafından
❤️ Uyumuştur herhal de canım? :D
(3,696 puan) tarafından
Valla az once yattı canım. Vitaminimi içmek için mutfağa  geldim umarım uyumuştur. Düzen tutturamadı bi türlü sabah 9.50 gibi uyanıp gunduz uyumamasına rağmen  benden enerjik masallah.
tarafından
Ayyy inanki benim oğlan da uyumadı canım ilk kez bu saaate kadar uyanık, kafayı yicem valla
0 oy
(51,294 puan) tarafından
sen telefona bakarken kerem gelip bakmiyor mu oyle ayaklaruna yatiyo mu cok yanlis hareketler bunlar ☺️☺️☺️
tarafından
Hahahahahahahahaha valla yatıyor abla ama hâlâ ayakta :D

İlgili sorular

+1 oy
23 cevap 658 göst.
2 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
28 cevap 556 göst.
18 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 146 göst.
27 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,203 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 404 göst.
11 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Zynp54 (1,077 puan) tarafından soruldu

408,215 soru

12,261,066 cevap

37,351 kullanıcı

...