0 oy
140 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Merhaba anneler.alerjik bir bebeyim var.8 ayin icinde.diyet uyguluyoruz.anne sutu ve mama aliyor.ek qidaya gecmisdik alerji iyice kotu hal aldi.doktor sadece anne sutu ve ozel mama kullansin dedi.simdi bu durum yasayan anneler sizin cocuklarnizda kac aya kac yasa kadar devam etdi.tavuk yumurta sut yogurt balik meyveler peynir elma armut miz sekerli yagli hic bir sey olmaz.yasak hem bana hem bebeyime.ya bu cocuk hic normal beslenemecek.

5 Cevaplar

0 oy
(4,723 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Hiç ama hiç bir şey mi yiyemez anne sütü ve mama dışında? Bilmiyorum ya geçmiş olsun Allah şifa versin. Post üste çıksın...
tarafından
Kirmizi beyaz et  meyveler sut peynir yogurt sekerli kizartma yumurta ivinde yumurta sut olan qidalar.amin canim tesekkur ederim
-Reklam-
0 oy
(1,856 puan) tarafından
İçinde soya olan hiçbir şeyi yeme  canım 

Koyun keçi eti de dahil bütün kırmızı etler yasak 
tarafından
Evet doktor yasak dedi yuzu cok kotu oldu kaniyor artik.kasiniyor kasiyor.öyle zor ki.bir az buyudu onu idiyicek bunu istiyicek meyve istiyicek nasil bas edicem 3 yasa kadar diyet dedi doktor
(1,856 puan) tarafından
Kız ne ucu iki yaşa kadar geçiyor
tarafından
Ya İnsallah gecer.dunden bu gune diyet uyguluyoruz ek qidayi kesdim. kendimde diyete basladim sanki yuzunun kizarikligi hafif indi.
0 oy
tarafından
Allah' yardimcin olsun cnm işin çok zor
tarafından
Amin canim sagol
0 oy
(166 puan) tarafından
Bizimkisi 14 aylikken gecti canim fındığa var halen agzi kabariyor cevresi ama yavas yavas alistririyorum 21 aylik suan 
tarafından
Ay bizimkide gecer İnsallah
0 oy
tarafından
Kızımda da var 1 yaşından itibaren yumurta ve tavuk vermeye başladım.15 aylık olunca balık vermeye.18 aylık yoğurt arada veriyorum.kiymayi denemeye de başlayacağım.ek gıda zamanı sebze ağırlıklı beslendi.pirasa brokoli, kereviz, enginar, ıspanak vb.ve de meyve .şimdi yemek yemiyor.begenmiyor.meyve ağırlıklı yiyor resmen.sebze yemiyor .seninki yer inşallah.bn şu hatayı yaptım.sen yapma.verebilecegin ne olursa ver cnm.bn alerjisi var.kucik diye diye yaşına kadar az ek gıda verdim.pisman oldum.sen şimdiden 3 gün ve ara öğünler koymaya çalış.
tarafından
Canim zaten her sey vermeye calisiyordum kizlarimda nasil bundada.meyvesiydi corbasiyda azaz veriyordum.amma yuzu oyle hale geldiki kaniniyor qaliba kasiyor kanatiyor kip kirmizi yuzu.carüsiz kaldim
tarafından
Alerji kremi kaşıntı kremi vermedi mi doktor cnm?biz kullandık uzun süre krem
tarafından
Verdi canim kac tane kulandik gidiyor yine basliyor.simdi yeni bir krem verdi.
tarafından
Zamanla geçer cnm.vucut zor atıyor.seni çok iyi anlıyorum inan.bnm kız başını kasır yüzünü kasır uyuyamazdik .hala da bitmedi alerjisi bu arada.
tarafından
Ay İnsAllah.cevabin icin cok tesekkur  ederim.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 100 göst.
30 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bal oglum (860 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 186 göst.
20 Haziran 2024 Diğer kategorisinde prensbioglum (353 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 96 göst.
3 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Pembevisnee (2,922 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 337 göst.
27 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Casperiye (9,073 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,105 soru

24,380,975 cevap

348,729 kullanıcı

...