0 oy
254 göst.
Diğer kategorisinde (3,102 puan) tarafından
Kizlar bugün eşimin kuzeninin eşi ile konuştum aramız iyidir severim kendisini konuşurken 40 çıktıktan sonra senin oraya gelcez dedi eşimin diğer akrabaları ile yaklaşık bu 9 10 kişi gelecek yani ben bu dönemde o kadar kalabalık misafir istemiyorum ne yalan söyleyeyim tek tek gelseler yani cümbür cemaat değilde biri bi aile toplanıp gelse digeride öyle yapsa daha doğru olur gibi çocuklarım yeni hastalıktan kurtuldu gelecek çocuk sayısını söylemeyeyim bile ortalık zaten salgın ama ben diyemedim abla ayrı ayrı gelin diye bide şimdi huyları belli ilk kızıma 40ım çıktığında bi geldiler iş güç beklemem misafirden ama insan çocuğunun yaptığı tuvaletini temizler bari onu bile yapmadılar heleki bebek oldumu hijyen çok önemli bilirsiniz ya ben ne yapicam şimdi esim bu kadınların kocalarının işlerini yapıyor esimede yansırda ekmegimizden oluruz diye bişey diyemiyorum esim geçen geçmiş olsuna gittiginde laf arasında demiş ışte eslemin doktoru eve misafir kabul etmeyin siz biyere gitmeyin falan dedi diye doktorda öyle bişey demedi sırf kalabalık gelmesinler bari diye söylemiş ama bunlar cümbür cemaat gelmeye niyetli sizce ne yapmalıyım kızlar akıl danissam size daha iyi olucak

2 Cevaplar

0 oy
(5,213 puan) tarafından

Gelecekleri zaman az hasta gibiyiz de belki korkarda gelmezler :ermm:

(3,102 puan) tarafından
Kuzum bunların içi fesat ya fagshshjs:D yemezler yani onu demek istiyorum
(5,213 puan) tarafından
Ya anlayışsız insanlardan nefret ediyorum ben yeni evlendiği sıralarda kaynanamda bana aynısını yaptı kızının kaynanası kardeşleri çoluk çocuk bana gelmek istiyorlarmış bende hamileyim düşük riskim var yatıyorum tuvalete kalkıyorum bitek bide ısrar ediyo en son ben evime misafir istemiyorım kimse gelemez dedim kesip attım yani sende bunun kibarcasını de bari insan koronadan korkuyo bebeğim nerdeyse 7aylık oldu halen misafir almam evime öyle. ne gerek var ya
(3,102 puan) tarafından
Canım bende aynı 2 yasindaki kızım doğdu dogali kendim misafirligi kestim hatta millet beni küstüm zanneti zaruri durumlar haricinde gitmedim kimsenin evine dediğin gibi ne gerek var bu komşum var lohusayken sürekli gelmek için bahaneler attı almadım ışte eşimin bunların hocalarıyla çalışması benim için sorun oluyor yoksa soyluycem çat diye
-Reklam-
0 oy
(3,675 puan) tarafından
Tek tek gelebilirseniz benim için de sizin içinde daha iyi olurde sen soyle bunda yalnis anlaşılacak birşey yok canım bende bana toplu gelceklerinde tek tek gelmelerini soyluyorum
(3,102 puan) tarafından
En iyisi söylemek canım ya yoksa çok sıkıntı

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,489,778 soru

24,348,811 cevap

346,392 kullanıcı

...