0 oy
145 göst.
Diğer kategorisinde (3,794 puan) tarafından
4 yaşına girecek ağzında tutuyo yemeği 1 buçuk yaşından beri böyle artık iyice sinirlenmeye başladım 2 saat bekliyom başında sabah öğle akşam usandım sinir krizi geliyo bana ya  . Napicam ben bu çocuğu hasta oldu yemeye yemeye 

6 Cevaplar

0 oy
(3,696 puan) tarafından
Benim kız da az yiyo bi süre sonra böyle ağzında bekletiyo öyle yapmaya başladığında zorlamıyorum artik. yeme tamam diyorum kalkıyor. Önce yesin diye kırk takla atardım ama şimdi cani ne zaman isterse o zaman yiyo acıkınca.cok üstüne düşme sen de canım ikiniz de yıpranırsınız.
(3,794 puan) tarafından
Hasta oldu bi aydır iyilesemedi yemiyo bisi  2 tane antibiyotik bi hap yazdı doktor mutlaka kullanıp 10 gün sonra gelin dedi . İlaçlar tok verilecek veremiyom da .
(3,696 puan) tarafından
Ay senin durumun baska kuzum. Ben de normal zaman zannettim. Iyilesmesi için ilaç şart tabi.  Umarım az da olsa yer güzelce. ALLAH şifa versin inşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sen neden yediriyon bırak kendi yesin vakit belirle yetinirdin yemdin öğlene kadar yok birşey de e dediğinize yap ac kalacak diye korkma kendi acikinca gelir yer zaten
(3,794 puan) tarafından
Kendi yemez asla . Bi aydır hasta ilaçları var içmesi lazım tokken kullanıp kontrole gitcez yemiyo ilaçları da veremiyom aç ken   . Hepsi antibiyotik tok verilmesi lazım mutlaka içmesi lazim
tarafından
4 yaşındaki ccouk nasıl kendi yemez seneye anasınıfına gidecek bu ccouk hep size muhtaç olarak mi yaşıyacak bir an önce ağzında tutmasından önce buna bi çözüm bulun binlokma yerede olur bisi olmaz canım zorlamak çözüm değil bazende salıvermek  lazım sıktıkça tersine gider bu benim tecrübem iki ccougumada 2yasindan sonra hiç kendim yedirmdim döktü batırdı ama kendi yedi ve doydum dediler mi asla ısrar etmedim ve hiç yeme problemimiz olmadı salıver çocuğu biraz canim
(3,794 puan) tarafından
Hasta olmasa tmm da .ameliyat olacaktı ertelendi ilaçları var kullanması lazım mutlaka ilaçlar da ağır antibiyotik tok karnına hepsi kendi haline birakinca daha çok hasta oluyo yemediği için aç kaliyo ilaç da veremiyom
tarafından
ALLAH yardımcın olsun insallah
0 oy
(14,863 puan) tarafından
Canım yorumda okudum da gerçekten seneye anasınıfına gidecek alıştırmaya başlasan yoksa ilerde sıkıntı çekersin 
(3,794 puan) tarafından
Kendi yiyodu ama hasta olduğu zamanlarda ben yediriyorum kendi yemez asla
0 oy
(9,718 puan) tarafından
Yerken bıseyler mı ızlıyo acaba ondan mı ki
(3,794 puan) tarafından
Alışkanlık mi yaptı desem ne desem bilmiyom istahsiz
(9,718 puan) tarafından
Yani bi süre unutana kadar ekransız yesin.Sizde oturun yanına abur cubur vermeyın elıne
0 oy
tarafından

Çoğu çocuk öyle yhaa 

(3,794 puan) tarafından
Şu son bi aydır yemeye yemeye göz altı çöktü kiz . Ameliyat i ertelendi iyilesemedi ilaçları düzenli icemedi
0 oy
tarafından

Bende boyleymisim annem kaşığı bogazima sokardi ahshdjdjf agizimda bekletirdim hep :D yutmamak için tüketmeye yer arardım iyi hatirliyom ahahahaah

(3,794 puan) tarafından
Kiz bu ara hasta ya iyilesemedi bi türlü yemesi lazim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 84 göst.
25 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,717 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 56 göst.
7 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,468 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 75 göst.
0 oy