+1 oy
237 göst.
Diğer kategorisinde (119 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar bugün sosyal yardim alan ailelere kara kış destek paketi kapsaminda 500 tl dogalgaz oarasi yatti size sorum o parayi çekebiliyor muyuz? Ben kızlarıma bez de almak istiyorum da çekebilme imkanım var mı bilgisi olan var mı aceba

6 Cevaplar

0 oy
(818 puan) tarafından
Ankarada degilim cnm ama kocaelinde 41 kart veriyolar su olan karta yatirdilar benim nakit olarak cekebiliyorum belki sizinde çekiliyodur hangi bankanin kartiysa bi dene atmde
(119 puan) tarafından
Evet bize de başkent kart verdiler canım ona yatırıldı doğalgaz param 350 tl geldi üstüne de kızlarıma bez almak istedim çekiliyor mu diye merak ettim
(818 puan) tarafından
Dene cnm.atm de cekiliyodur insallah
(119 puan) tarafından
Yok canım çekilmiyormuş maalesef ama olsun çok şükür dogalgazimizi ödüyor devlet benimde 40 günlük ve bir buçuk yaşında kızım var en azından korkmadan her yeri yüksek ayara acarım
(818 puan) tarafından
Aynen oyle cnm bende 17 gunum var doguma 5 yasinda oglum var bende korkmadan yakicam bu yıl
-Reklam-
0 oy
(634 puan) tarafından
Msjda yaziyor ya canım sadece doğalgaz için geçerli
(119 puan) tarafından
Internette çekilebilir diye okumuştum da canım o yüzden merak ettim az önce 153u arayıp sordum çekilmiyormuş zaten kalan para diğer aya aktarmıyormuş
(634 puan) tarafından
Acaba doğalgazı nasıl ödüycez bunla otomatik mi ödüycez
(119 puan) tarafından
Yok canım gazmatik denen yerlerden ödemiyormuş hatta doğalgazı kartlı olan aileler de ordan kartına yükleme yapıyormuş gelen mesajda link var oraya gir en yakın gazmatik d3 gözüküyor nasıl odeyecegin de
0 oy
(379 puan) tarafından
Nasıl aldınız onu aceba nereye basvuruyoruz
(119 puan) tarafından
Ben osmanlı iş yanına gidip yardıma başvurmuştum bana kurban bayramından önce başkent kart geldi ve şimdi bu başkent karta sahip olan ailelere 500 tl yatıyormuş canım ama ondan önce kart sahibine mesaj geliyor gelen mesajdaki formu dolduruyorsunuz sonra da para yatiyor
(379 puan) tarafından
Hımm anladım bize gelmedi
0 oy
(20 puan) tarafından
Kaymakanlik veya muhtarlıktan başvuru yapabilir miyiz acaba
(119 puan) tarafından
Bilirim canım zor bi hafta içinde 15 gün içinde kart gelir sana o yüzden git başvur bence canım ama doğalgaz parası bu ay olmadığı için obur ay yatabilir sen ordan detaylıca öğren olur mu
(20 puan) tarafından
Tamam canım. Allah razı olsun ❤️
(2,421 puan) tarafından
İnternetren başvuru yap gitmene gerek yok. Ankara kart başvuru yaz orfan başvur. Ben İnternet üzerinden yaptım şuan param yattı, benimde 85 günlük bebeğim var o kadar zordaydik ilaç gibi geldi şuan. İnşallah rahat ederiz
(20 puan) tarafından
Aa tamam canım hemen bakıyorum. İnşallah banada çıkar.
(20 puan) tarafından
On başvuru değerlendirme sürecine alınmıştır dedi direk daha ilk girişte öyle yazıyor canım
0 oy
(12 puan) tarafından
Neye gore veriyorlar bu karti alan arkadaslar esleriniz calisiyormu ssk si var mi biz red yedik sadece esim calisiyor asgeri ucretle olumsuz basvuru 60 gun sonra basvurabilirsinjz yazio
(2,421 puan) tarafından
Bizim kredimiz ve eşim ücretsiz izinde idi aldığımda. Belki ondan çıkmıştır eltimde başvuru yapti onların borcu yok diye çıkmadı
(12 puan) tarafından
Borcta var anlamadim  valla gidip sormak lazimda asiri kalabalim kesin korona olurum diye gidemiyorumda korkuma
0 oy
(122,493 puan) tarafından
bez vs icin ayri basvuru gerekiyo diyodu burda biri 
(119 puan) tarafından
Nereden aceba

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 586 göst.
21 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 71 göst.
29 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde 12345ebe (925 puan) tarafından soruldu