Yani senin annen falan öpse bunu dermisin annene valla diyemem ben açıkcası annem ara sıra geliyo çocuklarıma doya doya sarılır onun dışında zaten kimse yok çevremde
Böyle yorumları görünce korkuyorum Ya benim de bebeğim olacak Şubat'ta mayıs bayram Ağustos Bayram bayram gezmelerine giderken bu çocuğu ne yapacağım herkes öpmek ister gitmeyeceğim herhalde ya ama öperlerse de eve gelince bir temiz yıkarım ne olacak sanki diyorum bu sefer korona belası var koronayı da yıkayıp temizleyemeyiz ya geçen bize misafir gelmişti eşimi öpüyorlar beni öpmediler hamileyim diye halbuki eşimle yatiyoruz yani ne kadar saçma
Dimi ya ben bıkdım millete anlatmakdan onlar duymakdan bıkmadilar. Geçenlerde bebeyimle geziyoruz konşu kadin gordu ayy ayyy kimi goruyorum madem buraya kadar gelmişsiniz bari òpeyim diyor, kaldim bakdim kadina yaklaşmadim o da kalmiş gòzume bakiyor anlamiyor anlamak mi istemiyor bebeyi òptùrmek istemediyimi hiç bişiy sòyleyemdim geldi òptu gitdi
Görümcemin bebeğini 40 günü geçince hayırlı olsuna gittik bir kere bile bebeği kucağıma almadım yanına yanaşmadım bile korkumdan. Çocuk şu an 1,5 yaşına geldi tam sevilecek kucakta zıplatılacak yaşta inanır mısın o kadar içim gidiyor ki eşim dayısı mesela kucağına alacağı zaman ona bile kızıyorum dokunma çocuğa diye. Sevemeden gözlerimin önünde büyüdü çocuk resmen . Kaynanam görümcem kendileri verecek oldular bana çocuğu o zaman bile karşı çıktım. 1 ay önce de korona geçirdim hamile halimle hastaneye gidip geldik eşimle. Covit pozitif bölümünde bir kadın vardı kucağında da 5,5 aylık bir bebek Allahım bebiş o kadar tatlı o kadar masum hapşırmaya başladı. Ben de pozitifim bulaştırırsam diye bebekten kaçıyorum. Sonra annesi söyledi bebek de pozitif çıkmış 2. gününde doktora getirmişler çocuğu. Ev ziyaretine gelmiş yakınları el kadar çocuğu öpüp sevmişler covit bulaştırmışlar çocuğa. Ay içim gitti kendi derdimi bıraktım ona üzüldüm. O yüzden kim kızarsa kızsın laf söylerse söylesin çocuğunuzu sevdirmeyin bu dönemde sizin kucağınızda dursun düşüncesizlik yapanlar olursa da milletin kucağından kaçırın kimselere emanet etmeyin. Lafınızı da sakınmayın insanlar kırılacak üzülecek diye ne kendinizi ne de çocuğunuzu hasta etmeyin. Sonuçları çok ağır oluyor. 1 aydır o bebek aklımda Rabbim inşallah şifasını vermiştir.
Benim aşım tam diyorlar sanki kunduz
Ben kimseyi kabul etmiyorum. Kafam rahat.
1,492,004 soru
24,379,427 cevap
348,612 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın