0 oy
149 göst.
Diğer kategorisinde (202 puan) tarafından
Oglum 20 aydir istinasiz memeyle uyuyor. Ben memeden kesmeyi dusunuuorum ama bu cocugu nasil uyutucagim konusunda hic bir fikrim yok.. Ayakta sallanmiyo atiyo kendini. Kucakta sallaniyo fakat 14 kg yani o uyuyana kadar kemiklerimin dayanmasi cok zor ben 48 kg yum her seferinde dayanamam okadar. Lutfen bi cozumunuz varsa yazin hanimlar deniyim.. Artik memeyle ask yasamaya basladi hic ayrilmiyo kesmem lazim. 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benimde 15 aylik sabaha kadar göğsüm ağzında cikmiyor bende bırakmayı düşünüyorum ama nasıl yapacam gece nasıl alistiracam bilmiyorum:((((
tarafından
Salça denedim dış macunu denedim yinede biraktiramadjm bende böyle denedim olmadı çok ağladı kendini yirtarcasina bizimde tüm gece gündüz memede geçiyor:( başka bir çaresi olan varsa lütfen fikir versin !!!!
(202 puan) tarafından
Allah kolaylik versin canim. Ins deneyimli anneler yazar.
(522 puan) tarafından
Canım benımde aynı öyleydi 25 gun oldu bugun keseli hala istiyor Bn bir anda kestim salca sürüp yarabandı yapıstrdım cok agladı ama vermedim kararlı olman lazım bnm annem yanımdaydı yoksa Bn dayanamayıp verirdim
(202 puan) tarafından
Ya ben de bundan kkrkuyoeum ya kiyamazsam diye cocugun psikolojisini bozmak istemiyorum. Oyzden kensimi hazir hissettigimde savasicaz :)
(522 puan) tarafından
Aynn canım kendini hazır hissetnenız lazım Bn 21 aylıkken denedim olmadı dayanamadım hazır degilmişiz ama bu sefer hazırdım kestim
-Reklam-
0 oy
(723 puan) tarafından
Konuş artık emmek yok oğlım gel beraber uyuyalım diyip yanı yat uyatmaya çalış.Çok ağlayacaktır ama pes etmeden bir şekilde sakinleştirerek uyutmaya çalış
(202 puan) tarafından
Ben de boyle yaomayi dusundum fakat basima geliceklerden cok korkuyorum :)
(723 puan) tarafından
Korkunu ecele faydası yk.Gerçekten inanılmaz zor ama sonrasında da bir o kadar güzel.Bu zorluğa değer yani.Gece sabaha kadar uyamaktan daha güzel birşey yk bana göre.Ben önce gece beslenmasini kestik 18 aylıktı yaşadığımı hissettim  yaşam enerjim geldi:)
(202 puan) tarafından
Ben de once gunduz kesiyim sadece uyurken emziriyim somra geceyi de kesiyim diye dusunmustum.  Siz tam tersini yapmissiniz.
(723 puan) tarafından
Şöyle ki gece beslenmesini kesmek daha zor çoçuk uyku arasında olduğu için konuşmak ikna etmek zor oluyor.Tamen bıraktırmak daha da zor olur o nedenle gece beslenmesini kestim uykuları düzeldi 24 ayı dolunca da gündüz kestim.Bir anda kesmediğim için psikolojik olarak çok zorlanmadığını düşünüyorum.Allah nasip eder de ikinci olursa 12 ayını doldurunca gece beslenmesini kesicem doktorlar da önermiyor zaten uyumasınn daha önemli olduğunu söylüyorlar.
(202 puan) tarafından
Evet bana da doktorum ayni seyi soyledi ben de 1 yilin sonunda bunu denedim yanimda uyutmaya calistim su teklif ettim vs ama baktim ciglik cigliga hic biseyi kabul etmiyo vazgectim. Bunu dusunucem sizin gb yapmam da mantikli geldi. Teşekkür ediyorum
0 oy
(10,460 puan) tarafından
Bizde oyleyd8k canm memeyle uyuyordu hep ve sallanmayı kabul etmiyordu. Ben keseli 3 ay olacak genelde yanıma yatıp uyuyor bazen de ikna olursa ayakta sallayarak uyutuyorum
(202 puan) tarafından
Tesekkur ederim canim. Yanima yatirip uyutmayi deniycem ben de ama cok zor olucak bi kac gun kesin. Kendimi iyi hissettigimde yapmam lazimki zivanadan cikmiyim
(10,460 puan) tarafından
:) aynen oyle canm anne kendini hazır hissetmeli zaten ilk once. Baslarda zor oluyor yalan yok ama zamanla duzene giriyor. Ben hic duzelmeyecek sanıyordum ama şimdi gece kesintisiz uyuyor. Arada bi su içmeye kalkar o kdar
(202 puan) tarafından
Oh ne guzel ne mutlu size. Umarim biz de o gunleri goruruz.
0 oy
(6,046 puan) tarafından
Bir fikrim yok ama memeden kesecegin zaman taze nane al ve göğsüne koy yaprakları günde 2 3 kere değiştir yenisini koy. Daha az göğüs ağrısıyla sütun hemen çekilecektir. Göğsünü de sağma. Buda burda dursun:)
(202 puan) tarafından
Cok teşekkür ediyorum yapicam
0 oy
(522 puan) tarafından
Bnde yenı kestim hala kucagımda sallıyorum bir türlü alısmadı ayakta sallanmaya 
(202 puan) tarafından
Ben ayakta sallanmaya alissin da pek istemiyorum aslinda. Kabul etcek gb de degil zaten. Kendi kendine uyumayi ogretmek lazim ama suana kadar oglumla ilgili en zorlandigim donem olucak heralde du bakalim
(522 puan) tarafından
Evet cok zor bi dönem bu memeden kesmek bazı bebekler cabuk unutuyır bnm kızım cok düşkündü hala unutmuyor gece de bi zamandan sonra artık kalkmıyor uyanıyor aglıyo geri uyuyor mecbur

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 113 göst.
29 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Imagineperest (1,449 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 146 göst.
4 Eylül 2022 Diğer kategorisinde 1Anne1Melek (253 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 96 göst.
13 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Emnedefne (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 135 göst.