Ayağıma kaynar çay döküldü kızlar dizimden ayak parmaklarıma kadar yandı ve kabardı hastaneye gittik 2. Derece yanmış dedi ayağını hareket ettirme kabarcıklar patlamasin yara olur dedi. Neyse hastaneye gitmeden ilk döküldü ayağım kızardı acıdan ağladım resmen kaynanama baktım gitmiş yeni çay demlemis. Kalk yoğurt sür ayağına diyo getirivermek falan yok. Misafir gelicekti anne çağırma çok sızlıyor onların yanında rahat edemem dedim. Güldü aramadı geldi misafirler falan. Hastaneye gittik dizime kadar sardılar eve geldik ooo çok sarmıslar diyo sonra annem aradı bende söyledim annem buraya gel içime sinmiyor ben bakayım sana dedi. Annene söyle sıçradı de sadece gitme diyo delircem vallahi ya. Kimse anne kadar sevmiyor bir kere daha anladım. Annemi o kadar çok aradım ki yanımda. Annem olsa pervane olurdu etrafimda biseyler yapayım diye umuruna bile getirmedi ben ağlarken gitmiş çay demlemis yeniden vicdansız. Sonra eşyalarımı hazırlamaya başladım eşim tsmam gel götüreyim ben seni dedi sağolsun. Odaya gelmiş kaynanam şimdi git gece geri gel diyo neden geleyim annemgilde kalicam dedim hayır gel diyo gelmiyecem orada kalicam dedim çıktım evden
Sanane ya kalırım kalmaz sen kimsin
1,486,310 soru
24,299,523 cevap
343,967 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın