Valla delircem arkadaş patlamıyor yaaaa offff
Şimdi diyeceksiniz ki nem almıştır ama değil kendi dükkanımızda sattığımız mısır alan müşteriler bidaha almaya geliyor çok güzel patlıyor diye
Ama ben patlatamıyorum varmı bana öğretecek bir babayiğit
Yani klasik işte yağ koy mısır koy tuz koy ocağı yak pat pat pat patliyo yani iste benimki
Tenceren nasıl aşko
Önce yağını koy kızınca mısırı at mısır yağda yüzecek biraz yani karıştırırken yağı göreceksin dibinde tuz at tuz da belli olsun içinde görebileceğin kadar patlayana kadar karıştır baktın ilk patladı hemen kapağını kapat arada sırada tencereyi salla sesler azalınca altını kapat tabağa koy miss gibi ya.(çook severim yıllardır tecrübeliyim ne çok yağlı ne de çok tuzlu yaparım )ocağın altı baya açık olacak buarada
Alüminyum folyonun içine mısırı koy tereyağı koy tuzunu at tabak şeklinde folyo ile üstünü kapat tencreye koy tencere kapağını da kapat altını kısık ateşe koy patlasın
404,334 soru
12,112,978 cevap
36,448 kullanıcı