0 oy
287 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (346 puan) tarafından
Sorum yukarıda 

14 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Her ikisi de bence 
(346 puan) tarafından
Bilmiyorum beni çok seviyor bana aşırı düşkün ama ben kendime mi eşime mi dışarıda ki kadınlara mı kime güvenmediği mi bile bilmiyorum
tarafından
Eşinin yanında da böyle konuşma derim yanlış anlama essegin aklına karpuz kabuğu sokma derim
(346 puan) tarafından
Sokuyorum işte diyorum ki rahat dur tamam mı sakın yanlış yapma bak sakın diyorum işte kafamda kuruyorum beni aldatma sakın işte diyorum ki iş yerinde ki kızlar fazlasıyla güzel senin yüzünden ben çöktüm daha mı dışarıya yöneltirim böyle :(
tarafından
Tabikide sen şimdi ona sizin ordaki kızlar güzel dersen ertesi gün o gözle bakar onlara ama sen evde sanki senden başka kız yok muş gibi davranırsan korkma ben Esim e dedim sen benden daha güzeli ile aslaa evlenemezsin bence şükür et diyorum hahaha tabikide dediğim kadar güzel değilim çünkü zayıfım çok zayıfım
(346 puan) tarafından
Nasıl davranaym ne olur yardımcı ol belli ki baya bu konuda bilgin var
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Her ıkısıde tabıkı. 
+1 oy
(2,013 puan) tarafından
Sevdiğini kıskanmak normaldir ama abartıya kaçmak özgüven eksikliği ve güvensizliktir. Benim eşim arkadaşlarıyla çıkar gezer şu saatte gelirim der benim için sorun olmaz mesaj bile atmam arkadaşlarının yanında rahatsız olmasın diye, çünkü eşim bana çok düşkün diye bazı arkadaşları kılıbıksın şöylesin böylesin diye üstüne gidiyolar. Aynı şekilde eşimde bana karşı öyledir hatta hiç karışmaz bile. Sonuçta evlendik diye köle etmedik kendimizi birbirimize. 
0 oy
(51,769 puan) tarafından
ikisidedir ☺️☺️☺️
0 oy
(12,847 puan) tarafından
Ikiside aynı zamanda
0 oy
(1,886 puan) tarafından
Bence özgüven eksikliği aşırısı.
(346 puan) tarafından
Ya öyle mi :(
(1,886 puan) tarafından
Eğer öncesinde bı olay yoksa ( aldatılma tarzı) tabi.
0 oy
tarafından

Ben kıskanç değilim benim ki ne peki :D

(346 puan) tarafından
Seninkine isim bile bulamadım :D
Sen kıskanç değilsin ben hastalık derecesinde kıskancım ne yapacaz böyle bilmiyorum
0 oy
tarafından
Her ikiside 
0 oy
(12,791 puan) tarafından
Aşırı sevgidendir çok mu bağımlısın eşine 
(346 puan) tarafından
Bağımlıym ve aşırı kıskancım bak anneme geldim cumaya kadar eşim evde kalacak ben burada bu akşamdan üzüntüye girdim bir yanım eksik gibi
0 oy
(7,440 puan) tarafından
Kesinlikle özgüven eksikliği hatta kisiyi kendinden bilmesidir.eger ki karşısındaki insana kısıtlama derecesind ekiskanclik varsa egosunu tatmin ediyordur 
(346 puan) tarafından
Ne yapmalıyım nasıl bu huyumdan vazgeçicem
0 oy
(769 puan) tarafından
Bence hiçbiri. Ben çok sevdiğim için kıskanıyorum..
0 oy
(6,340 puan) tarafından
Kiskancim hastalik derecesinde deil ne oz guven eksikligi ne esime guvensizlik sevgi fazlaligi❤
0 oy
tarafından

Kisaca guvensizliktendir yani.

Kendine ya da karsindakine guvenmiyorsan kiskancligin pokunu cikarman olasi. Hangisine guvenmedigini bulup ona gore aksiyon almak lazim bu tip durumlarda.
0 oy
(1,309 puan) tarafından
Kişiden kişiye değişir ikiside olabilir

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 252 göst.
19 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Alyakus (2,529 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 214 göst.
11 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 102 göst.