0 oy
278 göst.
Diğer kategorisinde (6,679 puan) tarafından

Ve kabiz..doktor kabızlıği tedaviyi etkiliyo dedi ve ilac verdi ama iciremiyorum kusuyor..yardim edin dogal yontemlerle nasil kabizligini gecire bilirim

Kac gundur hasyanedeydik dun taburcu olduk tekrar donmek istemiyorum hastaneye kizimin hem canini yakiyorlar hemde psikolojisi bozuluyor

Bu arada kizim pirinc bulgur makarna yogurt ve et disinda baska bisey olmaz
Bide elma ve armut yiye bilir

9 Cevaplar

0 oy
(4,261 puan) tarafından
Canım zeytinyağı bol olan pirinç çorbası yap sadece pirinci iyice pişir özleşsin suyla sonra üzerine zeytinyağı nane dök büyükse birazda tuz koy ben dikişlerim iyleşene kadar bu çorbayı yedim hiç lohusalık döneminde kabızlığım olmadı 
(6,679 puan) tarafından
Tamam canim denerim tesekkurler :(
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kaç aylık yada yaşında bilmiyorum ama eltim siyah kola iciriyor yarim çay bardağı bile içse fayda eder
(6,679 puan) tarafından
Kola olmaz canim alerjik hemen kizariklar cikmaya baslar
tarafından
Kayısı yesin yada kompostosunu içsin
(9,077 puan) tarafından
Tam tersi kola ishale iyi gelmez mi asıl
(6,679 puan) tarafından
Malesef kayisida olmaz :( elma ve armut disinda diyer meyveler yasak
0 oy
tarafından
Canım kuru çekirdeksiz üzüm kompostosu yap ver inşallah şifa olur ben kaç gündür öyle yapıyorum kayisiyi hiç sevmedi kuru üzüm kompostosu yapıyorum hem suyundan hem de tanesinden veriyorum çok iyi geliyor size de şifa olur inşallah çok geçmiş olsun 
tarafından
Peki zeytinyağı veriyor musn canım aç karınla sabahları
(6,679 puan) tarafından
Yok canim hic denemedim yarin vereyim..lavman yaptilar hastanede o bile fayda etmedi
tarafından
Offf çok zor yaa çok geçmiş olsun kuzum Rabbım acil şifalar versin inşallah bence sabah aç karınla bir çay kaşığı ver zeytinyağı ben öyle yapıyorum
(6,679 puan) tarafından
Sagol canim benim amin..sabah veririm insallah fayda eder
tarafından
İnşallah canım benim
0 oy
(9,077 puan) tarafından
Canım benim de makatta yırtık var. Doktor kayısı ve kuru incir önerdi. Kakayı yumuşatır dedi. İçirebilirsen zeytinyağı da bağırsakları yumuşatır. İnşallah iyileşir hemen kuzu 
0 oy
(679 puan) tarafından
Zeytin yagi icin corba yap daha cok sivi komposto yap meyve suyu gibi icir 
0 oy
(1,737 puan) tarafından
Bal kabagi ve avakado cok  etkili cnm onlara alerji var  mi
0 oy
(4,723 puan) tarafından
Zeytinyağı yiyebilirse zeytinyağ ver sabah akşam birde armut püresi veya kompostosu yap ver bence.
0 oy
(1,851 puan) tarafından
Ben kızıma kefir mayaladim onunda alerjisi vardı ve kabızlık problemi vardı Eylül ayinda başlar bahara kadar icirirdim çok şükür hem kabızlığı geçti hem alerjisi azaldı
0 oy
(280 puan) tarafından
Salam mehin necesen usaq necefi kecdimi qebizlik kilizma ederdin usaqa
(6,679 puan) tarafından
Salam canim yaxsiyam sen necesen?he canim şukur axir ki kecdi qebizliyi..gunumuze baxe derem gor neye sevinirik :D
(280 puan) tarafından
Cox sukur canim vallah 11 aylik bebisim vat oda qebiz olur basim cox cekibe birde usaqa gundelik teze sirin qatiq ver turs olmasin turs qebizlik vetir sirin acir qarni yolna salir
(6,679 puan) tarafından
Canim inanirsan her seyi qatiqnan verirem onsuz..indi sukur duzelib heleki normal cixir
Ana olmaq cox cetindi :(

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 119 göst.
1 gün önce Diğer kategorisinde Onlygirl (738 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 112 göst.
0 oy
2 cevap 65 göst.
0 oy
7 cevap 189 göst.

Kategoriler