0 oy
364 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar gorumcemle tartışmıştık bana yılan ama sonra arayi düzelmiştik yinede soğukluk vardı. Okullar tatil olunca 3 çocuğunu alip 1 haftalığına bize gelmek istedi. Allah var ben istemedim ama esim var diye ses etmedim. Gelmesine 3 gun kala aramalar canimli cicimli konuşmalar bir istediğin bir eksigin var mı demeler. Öncesinde mesafeli mesafeli konusurdu. 

Şimdi buraya geldi 3 gun oldu. Elinde bir telefon aksama kadar birileriyle konuşuyor. Grup araması yapılıyor. Salonda oturup kardesleri ile konusuyor. Benim zoruma gidiyor bu. Dun aksama kadar avm gezdirdim sagukta oglum ac susuz sefil oldu yani ne bileyim ben mi abartıyorum. 

Ev isine yardim etmiyor diyemem 2 kızı var sağolsunlar her işime bakıyorlar. Cocugum huysuzluk edince onunlada ilgilenirler ama gorumcemin kulağında kulaklıkla aksama kadar gezmesi beni adam yerine koymamış gibi davranması zoruma gidiyor.

Bu gerçekten alınacak bir sey mi yoksa ben sorun yaşadığım için mi abartıyorum 

8 Cevaplar

0 oy
(135,206 puan) tarafından
kadin sana senij eve tatile gelmis keyfine bakiyo bence
tarafından
Ben gelmesinde değilim aksama kadar tekefon elinde sanki ben insan degilim surekli birileriyle konuşuyor ama surekli
(135,206 puan) tarafından
iste tatil kafasinda suan
-Reklam-
0 oy
tarafından
Alınacak birşey tabi ki de
tarafından
Demi ben abartmıyorum
tarafından
Tatile gelmıs sana
0 oy
(14,164 puan) tarafından
Seninle pek muhabbet etmiyor diye böyle düşünmüş olabilirsin ki bana göre haklısın bende alınırdım baya tatil yapıyor sanki 
tarafından
Çok zoruma gitti ya bugun bir arkadşım var dedi burda oma gideceğim dedi yalandan sende gel demedi küçük kızını aldi gitti 2 kizida benimle evde kaldı
(14,164 puan) tarafından
Boşver canım sen Allah rızası için misafirini güzel ağırla gerisini boşver
0 oy
(1,060 puan) tarafından
Muhabbet etmeyecekse niye gelmiş ki? 
tarafından
Gezmek için 5 gun kalacak 5 gune bir yer sıkıştırmış
0 oy
tarafından
Ben olsam aynısını yapardım elimi bşye sürmezdm bebegımle ilgilenirdim 
tarafından
Kiz ev benim ya  evim bir esya yerinden baska yere konursa o esya bana orda batar. Mutlaka duzeltmem lazım
0 oy
(167 puan) tarafından
Enn nefret ettiğim şeylerden birisi. Sırf abisinin evi diye istediği gibi davranıp istediği gibi takılabileceğini zannediyor. Ona hatırlatmak lazım orasının sadece absinin evi olmadığını
0 oy
(1,020 puan) tarafından
Söylesene güzelce 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 859 göst.
2 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 133 göst.
13 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Djdjjdhd (851 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 231 göst.
17 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Papatya0000 (159 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 546 göst.
21 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Haticesenyigittt (17 puan) tarafından soruldu

410,888 soru

12,364,767 cevap

41,895 kullanıcı

Kategoriler

...