0 oy
590 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ya kızlar arkadaşlarımın yanındaydım kızım 16 aylık arkadaşımın çocuğu 14 aylık diğerininde 22 aylık işte kızım onları dövüyor onlar okadar uslu ki hiç ses bile etmiyor 14 aylık olan hele garibim hemen ağlıyor geri oyun oynuyor ama kızımın yanından geçiyor hiç bir şey bile yapmıyor yanından geçerken bile benim kız vuruyor biz kızınca hemen cici cici yapıyor onu bile sert şekilde yapıyor vala ben uzuluyorum arkadaşlarım diyor bir şey olmaz çocuktur ama hiç birininki böyle değil ve çocukları ağlayınca onlarda üzülüyor hep çocukları kızımdan uzaklaştırıyorlar çünkü gerçekten kızım elleriyle yüzlerine vuruyor gözlerini çıkaracak bende hemen uzaklaştırıyorum kızıyorum olmuyor güzelce konuşuyorum olmuyor daha da sinirleniyor ve kıskanıyor gerçekten giderken çocuğa sarıldım kızım geldi hemen vurmaya başladı çocuğa

11 Cevaplar

0 oy
(144,722 puan) tarafından
kizin hep tekmiydi yasitlariyla cok sık vakit gecirmesini sagla
tarafından
Evet canım tek başına eşim asker ya kimsemiz yok 14 aylık olan çocukla aslında iyi anlaşırlar ikisi tekken kavga yok alışmıştı çünkü ama başkaları olunca böyle şeyler yapıyor hatta bize geldiklerinde arkadaşımla gizlice izlerdik ikisi öyle oynarlardi ama başkası oldu mu kızım onuda dövüyor
(144,722 puan) tarafından
benim baby boyumda oyleydi bizde yanlizis kimsemiz yok hordugu cocuklari issiriyo saclarini yoluyo ve vuruyodu cozumu sosyalestirmede bulduk haftada 4 gun oyun parkina goturuyom kapali oyun parklarina alsiti cocuklara yapmiyo artik
tarafından
Kız bulunduğumuz yerde öyle güzel etkinlikler bir şey yokki alistirsm iyi olurdu. Oyuncakçı arkadaş var hep oraya gideriz oyuncaklarla oynar müşteri gelir çocuğuyla oyuncak alır müşterinin çocuğunu döver elindeki oyuncağı alırdı ya
-Reklam-
0 oy
(5 puan) tarafından
Aynı benm kızım parka götürdüm ogun çocuklar parkta oynuyor küçük bir bebek geldi kaymaya çocuuga ayağıyla vurmadı ama hayır yok yok binme dedi ordada eşşek kadarkadın çocugumla parmak sallıo
tarafından
Aaa yok benim arkadaşlarım kızmıyordy vala ama hani ister istemez çocuğu uzaklaştırıyor anne o da sonuçta kızı gözlerini çıkaracak resmen ben daha diyorum sen kız belki dinler seni o böyle tatlilikla kızınca kızımda hemen cici yapıyor ama zaten onların öyle kızlığını görsem görüşmem öyle değiller işte ama üzülüyor onlarda farkediyorum
(5 puan) tarafından
Kızımda aynı 2 yaşında tek kalıyor kardeş yokhep tek ya yadırgıyo olabilir
tarafından
Vala bu gidişle kardeşi de istemez bunlar çocuğu öptüm diye geldi çocuğa naisl vuruyor
0 oy
(1,928 puan) tarafından
Çok üzücü bir durum. Herkesin çocuğu kendi kıymetlisi.. Birisi benim çocuğama kötü davrandığında ben görüşmeyi kesiyorum hassas noktam. Ama siz çok üzülmüşsünüzde  elinizden geleni yapmışsınız da.Inşallah geçicidir. 
tarafından
Haklısın canım onlar görüşmeyi falan kesmez ama üzülüyorlar bende çok üzülüyorum hatta şimdide yazdım dedim vala çok üzüldüm aklımdan çıkmıyor bu gidişle kimseye gidip gelmem dedim kızdı bana saçmalama dedi çoktandır gorusmuyorlar alisirlar dedi kızım bana çok bağlı kimseyle oynmaz hep ikimiz tek olacaz babasıyla bile fazla oynamaz
(1,928 puan) tarafından
Allahın izniyle geçici bir durumdur. Dua edin düzelir inşallah
tarafından
İnşallah ya
0 oy
(14,159 puan) tarafından
Gorumceminde oğlu öyle. Durduk yere pat vuruyor oğluma aylardır görmüyor mesela unutmamış hala diyor konuşurken ben bebeği sevmiyorum diye. Kıskançlık yaptığını düşünüyoruz biz başka sebep yok çünkü kendisi de tek çocuk senin kızında öyle olabilir 
tarafından
Aynen tek çocuk ve kimse yok burda alışınca yapmıyor gerçekten 14 aylık olana karışmazdı ama başka çocuklar oldu mu onada vuruyor ikisi tek olunca hiç karismaz ve tek büyüyor kimse yok burda elimden geldiğince alistiriyorum olmuyor bebekleri gördü mü hani az kendinden küçük olsun anlar bebi der sever ama kendine yakını sevmiyor
(14,159 puan) tarafından
Çocuk iç dünyasında ne yaşıyor ne düşünüyor kim bilir biraz çocuklarla zaman geçirse değişir bence
tarafından
İnşallah elimden geldiğince vakit geçiriyoruz bu hafta vala ya izne gidecez orda görümcenin çocuklar var büyükleri seviyor da 2 yaşında var bir tane onunla da kavga ediyor edecekte
0 oy
(16,104 puan) tarafından
Ay benimkide kimseye kıyamıyor kendisi eziliyor yavrum. Daha 10 aylık çocuk gelmiş 2.5 yaşındaki kızımı ısırıyor , benimkide sadece ağlıyor. Kızım niye kendini korumadın diyorum , diğer çocuk ağlamasın diye yapmış. Bilmiyorum ya iki türlüde zor. Bende biraz kendini  korusa diyorum ama çok  uysal benimkide. 
tarafından
Kız dovseler benimkide ağlar savunamaz ama savunmasızi görünce yapıyor keşke biri öyle çıksa karşına belki o da karışmaz ama biri bursa kıyamet koparır iki saat ağlar bu garibim iki oğlan az mızmız bitti
tarafından
Kiz valla oğlum da öyleydi 4 yaşındaki gorumcemin oğlundan 1 yaşındayken çekmediği kalmadı bende savunmasını istedim onun acısından iyi oldu o çocuk bişey yapamıyor artık oğluma savunduğu için ama gel gorki başka çocuklara da yapıyor:(
tarafından
İşte o da. İyi değil savunmasız olsa da üzülür insan özellikle erkek çocuğu hani tamam tabiki şiddete meyilli olmasın ama sessiz sakin yetistirilmesin en azından sesini çıkarabilsin bence tabiki güzel bir şekilde ogretilerek yoksa ilerde ezilir iste
0 oy
(1,147 puan) tarafından
Benim oglumda öyleydi cnm 2 yasa kdr devam etti tekiz zatn kimsemz yok esim asker smdi 3 yasa girck kmseye karsmyo kendi halinde zmnla duzelyolar cnm bi dönem yapiyolar
tarafından
Benimde koca asker vala hep tekiz
(1,147 puan) tarafından
Teklikten cnm ya düzelir bn artk isyan bayrağıni cekmistm sürekli karısıyodu arkdaslrn cocklarna seni çok iyi anlyorm ben ama zamnla duzeliyo
tarafından
İnşallah canım çünkü ilerde sıkıntı bile olur eşimin yigeni kreşte çocukları falan ısırıyordu artık annesi aldı kresten o çocuk tabi biraz özel bir çocuktu şuan düzeldi ozamanlar ısırırdı öyle olmasını istemiyorum vala görümcem bile eşime kızıyor kızını falan ısırma o da ilerde yapar diye
(1,147 puan) tarafından
Canm ısırma huyu olmasnda geçer bi arkadsn kızıda dövuyodu onunkids geçti dikkat çekmek için çoğu zmnda yapyolar
tarafından
Yok canım çok şükür ısırmayı bilmez
0 oy
(634 puan) tarafından
Senin kızın yine diğer coocuklari dövüyor bnm oğlum bni dövüyor 
tarafından
Sanki beni dovmuyor mu kendimi burqya yazmadım geçen yapıştırdı yanagim sızladı
0 oy
(1,732 puan) tarafından
Canım benim kızımda aynı. Yani can acıtmak için vurmuyor aslında ama can acıtıyor.  Önüne gelene geciriyo valla bende ne yapcam bilmiyorum..

Ama ben çok haşin severim bence o da sevgisini öyle gösteriyor
tarafından
Kız yok bu bildiğin bile bile dövüyor ki cici yap diyorum deli oluyor yapmıyor çocuğa sarıldım diye nasıl vurdu çocuğa zorla itti istemiyor paylaşmıyor beni hiç oturtması onların yanında hep beni başka odalara götürdü koridora götürdü herkes mutfaktayken beni oturma odasına götürdü ikimiz orda koltukta oturduk
(1,732 puan) tarafından
Hmm ben iki yaşına kadar devam ederse pedegoga daniscam ya çok zor oluyor
tarafından
İnşallah ona gerek kalmadan duzelirler canım ya
0 oy
tarafından

Acaba kıskanıyomu 

tarafından
Evet  canım ilkin kıskançlık anlamadım ama sonra çıkarken çocuğa sarıldım geldi çocuğa vurdu çocuk dizimde oturdu gitti arkasını döndü geri geri geldi öbür dizime oturdu herkes mutfaktayken beni alıp oturma odasına götürüyor ikimiz tek koltukta oturduk odaya geldiklerinde de beni alıp başka odalara götürdü istemiyor oturmami onların yanında az oynanayim hemen ağlıyor kızıyor
tarafından
Kıyamam yhaa seni kimseyle paylaşmak istemiyor :))
tarafından
Kız güya babacı olurlardi ama hep benle hiç babaya gitmez ki ya banada vuruyor ama gülüyor kötü dusunmuyor o çocuklara hırsla vuruyor bazen de geliyor durduk yere beni öpüp gidiyor
0 oy
(185 puan) tarafından
Kıskanıyor belliki ne yapmalısınız 3 ve daha fazla çocuk olduğunda bunu yapıyorsa onu gözlemleyin o hareketi yapicani  anladığınızda hemen teknikte olun dikkatini başka bir şeye yönlendirin derim bu şekilde belki zamanla bu davranışı söner..siz üzülüyorsunuz belliki arkadaşınızda sorun etmiyor ama ilerleyen yıllarda arkadaşınızın çocuğunda problem olucak akran zorbalığı yaşıyor çünkü bastırılmış çocuk olucak toplu ortamlarda kendini savunamiyacak oyuncağı elinden alındığında kendisi müdahale edemeyecek annesinden yardım isteyecek gibi gibi sorunları olucak.. nerden biliyorum çünkü bende yaşadım bu durumu oğlumda halada etkisi var üzerinde ve bu beni deli ediyor ister istemez baskın kişilikte bir çocuk gördüm mu sinirlerim bozuluyor.. ben naif saygılı bir çocuk yetistireyim derken dışarıya meze yatışırmışım duygusunu hissettiriyor bana böyle çocuklar.. kusura bakmayın siz yine ilgilisiniz sorunun üzerine gidiyorsunuz ama çoğu kişi saldım çayıra aman bana dokunmayan yılan bin yaşasın derdinde
tarafından
Benim oğlum da gorumcemin oğlundan çok çekti onda öyle gördüğü için şimdi kendisi de aynısını başka çocuklara yapıyor sizde öyle bişey olmadi mo
tarafından
Yok ben anladım sizi doğru söylüyorsunuz elimden geldigince uğraşıyorum devam da edecem ben hep üzülüyorum böyle yaparsa kimse arkadaşlık kurmaz kimse oynamaz onunla arkadaşın çocuğuna gelecek olursak o da zaten oyuncağı falan bir şey olsun hemen kızımın elinden alır hiç istifini bozmaz arkadaş diyor benim oğlan da sessiz ama sessizce yapar misal oyuncak alınsın elinden ağlamaz bagirmas ama alır onu geri benim kızımda alınsın elinden kıyamet koparır istemiyorum böyle bir çocuk yetiştirmeyi bana bile vuruyor babası kızıyor olmuyor güzelce söylüyor olmuyor bana vurması oyun sanıyor gülüyor yine neyse ama çocukla böyle çok hırslı sınırlı vuruyor kızlarda yazidm vala kusura bakmayın diye ikiside bana kızdı sabahtir aklımdan çıkmıyor ya
(185 puan) tarafından
Biranne123 hayır benim oğlumda ona yapılan kötü davranışları o asla başkasına uygulamadı..
Sadece bir kez  bi arkadaşına ciddi vurdu ama ondada sabrının son raddesine kadar sabretti en son o davranışa yöneldi.. arkadaşı oğlumun çok üzerine gitti dur dedi yok uzaklaştı yok öyle yok böyle yok derken en son tasvip etmesemde vurdu.. ama kötü davranışları kendi sergilemedi çok şükür.
tarafından
Anladım benimki de 1 değil 2 değil çocuk sürekli zarar veriyordu ben ne kadar mudahele etsem de en son ona karşı kendini savunmaya başladı ama başkalarına da yapıyor mesela elinden biri oyuncak alsin gidip ısırıyor
0 oy
(2,753 puan) tarafından
Nasıl vazgeçecekler bilmiyorum. Benim oğlum da 16 aylık özellikle bana vuruyor. Geçen dışarda yaptı valla millet bana güldü öyle bir yapıştırıyor ki şap diye. Ben birşey için kızsam da gelip inadına vuruyor. 
tarafından
Banada vuruyor ya o ayrı bir dert ama benim babası kızınca da devam ediyor biraz sinirlenince hemen bana cici yapıyor ya da ben mahsus ağlarım sarılır ama arkadaşlarına çok sınırlı vuruyor ve asla ne sarılıyor ne bir şey arkadaşım hayır yapma cicii yap der hemen kızım gider cici yapar bu sefer de diyorum acaba arkadaşımdan korkuyor mu öyle de olmasını istemem ben kıza dedim benimkine sen kız belki seni anlar yapmaz diye ama farkettim bu sefer de korkuyor o da iyi değil
(2,753 puan) tarafından
Valla anlamadım ki canım keşke bir çözüm bulabilsek. Bizimkine ağlıyormuş gibi yapıyorum gülüp daha çok vuruyor :) Yani öyle üzülmekten falan da anlamıyor. Kızıyorum bu sefer de oturup ağlıyor ben de ne yapacağımı şaşırdım valla.
tarafından
Ayy aynı yeminle ağlıyorum yok anam daha çok gülüyor vuruyor

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 289 göst.
12 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 227 göst.
14 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 180 göst.
4 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Miraninannesi (398 puan) tarafından soruldu