+1 oy
203 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar meraba ben kullanmıyorumda eşim kullanıyor mhrsyi büyüğü iki yaşında büyügu gözüküyor ama küçüğü 4 aylık o neden yetkili olduklarımda gözükmüyor ?? nasıl düzeltebiliriz??

6 Cevaplar

0 oy
(801 puan) tarafından
Hiç birşey anlamadim
tarafından
Geçenlerde biri post açmıştı bunla ilgili bende hiç bişey anlamadım başıma gelince farkına vardım
-Reklam-
0 oy
(3,457 puan) tarafından
Eşinin de seninde onay vermesi gerekiyor canım 
0 oy
(4,659 puan) tarafından
E nabizdan kaydet normalde olması lazım 
tarafından
Ne e-nabiz var ne e-devlet şifresi :(( bunların yüzünden hiç bir şeyi halledemiyorum :(
0 oy
tarafından
Canım onu normal Google'dan yap esinindr olması lazım ama o sana onay vermen icin yolluycak sende kabul edicen
0 oy
tarafından
Sağlık bakanlığını ara . Bndede görünmüyofu aradm kızım görünüyo şuan
0 oy
(2,049 puan) tarafından
Canım ikinizinde onay vermesi lazım eşinde sende onay verirse gözükür 
(2,049 puan) tarafından
Evet canım ama e devlet şifresi al kolaylıkdır canım 182 baglanmak eziyet randevu alamıosun uygulamada talep olusturursun gelir mesaj
tarafından
Üç sefer gittim şifre almaya iki kere tıklım tıklım doluydu sıra iki tanede kızım var küçüğü 4 aylık durmuyor bensiz pek o yüzden çok bekleyemedim üçüncüsünde çok çok bekledim tam önümde bir kişi kaldı adam demezmi bı anda e devlet şifresi için bekleyenler bugün yapamıyoruz gibi bişey dedi küfür ede ede çıktım ordan :(( oturduğum yerde heryere çok uzak tenha biyer hiç biyer bilmiyorum gidemiyorum
(2,049 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım keske bu şifre netten alınsa rahat ederdin
tarafından
Ah keşke çoktaannn almıştım uzağım heryere iki yaşındaki kızımın ve 4 aylık kızımın doğum paralarıda duruyor daha birakipta gidemiyorum eşimde uğraşmak istemiyor :((
(2,049 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 216 göst.
2 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,045 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 189 göst.
0 oy
1 cevap 65 göst.
9 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Busra2607 (504 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 84 göst.
2 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,455,116 soru

23,879,027 cevap

321,257 kullanıcı