Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_de6f6970be4d8a5f4a6371e38588e72d, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Her ay çocuk doktoruna goturmek sart mi-Aile & Aşk
0 oy
250 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kizlar dort aylik oldu cocugum simdiye kadar sadece bir sefer doktor gordu burda aylik klntrole gidenleri okuyunca fark ettim biz aylik kontrole götürmüyoruz cagiranda olmadi zaten götürmek şart midir

15 Cevaplar

0 oy
(137,495 puan) tarafından
ilk 12 ay goturduk biz
-Reklam-
0 oy
(3,418 puan) tarafından
6. Ayına kadar hep götürdüm sobra 1 yad kontrolüne goturdum
0 oy
(9,101 puan) tarafından
Benim oğlum da dün dört aylık oldu. Bir kere yenidoğan kontrolüne götürdük. Bir de bir bucuk aylıkken kalça çıkığı için götürdük. Ben de başka götürmedim. 
0 oy
tarafından

kontrol sağlık ocağında da yaptırıyorum canm ben hastaneye de hastalanmadıkça götürmüyorum çünkü daha önce sıradan kontrole götürdüğümde rota virüsüne yakalandı ondan sonra bıraktım 

karar senin yinede kan değerlerine bakiasinda bi ultrasona girmesinde fayda var 
0 oy
(13,077 puan) tarafından
Ilk 6ay her ay goturduk sonra 9da sonra 12de simdi 15 aylik 18ay asisi icin goturecegim. Ilk 1 yas gelisim icin onemli birde insan merakediyor :)
0 oy
tarafından
12 ay götürdüm canım
0 oy
tarafından
Dokuz ayında goturyosun yaşında goturyosun iki üç ben senede bir eğer hasta olmazlarsa
0 oy
(5,216 puan) tarafından
Yani şart değil ama bebeğin ilk aylarda gelişimi önemli olduğu için gerekli bence. Biz ilk 6ay her ay götürdük 2gün önce gittik nerdeyse 7aylık oldu artık 10. Aya doğru getirin her ay gelmeniz gerek yok dedi. Ama sağlık ocağına da götürebilirsin canm orda da bakarlar
0 oy
(2,570 puan) tarafından
Şart değil canım sağlık ocağı kontrolleri yapılıyor zaten şimdi virüs de var hastane ortamına girmesi taraftarı değilim Allah korusun sorun olmadıkça
0 oy
(2,393 puan) tarafından
Ben hem sağlık ocagına götürüyorum her ay da normale 2 kez götürüyorum Bi medicale Bi acıbademe sürekli bir karışıklık oluyor diye aslında yoksa bende her ay 1 kere gitmek isterdim kilosuna falan bakıyorlar muayene ediyorlar götürmek iyidir ya 2 ayda bir götür ama götür 
0 oy
(5,939 puan) tarafından
6. Aya  kadar  aksatmadan götürdüm  6 aydan sonra  2 3 ayda  bir goturmeye dewam  ediyorum şuan 16 aylık 
0 oy
(425 puan) tarafından
1

2

3

4

6

8

10 da goturdum
0 oy
(185 puan) tarafından
Ortopediye götürün kalça acısına bakılsın bu önemli.. ilk oğlumda 1 yaşına kadar he ay çocuk sağlığı uzmanına götürdüm sağlık ocaginada aşı ve izlem için ne zman cagirdilarsa gittim..

Şimdi oğlum doğunca malum pandemi dönemi.. 2 aylıkken sanırım bi göz kontrolü oluyor birde kalça için ortopediye göturücem.. onun haricinde allah korusun bi sıkıntı olmadığı sürece götürmeyi düşünmüyorum..
0 oy
(1,466 puan) tarafından
3.5 aylık her ay gidiyoruz . Gitmeye de devam edice, nasipse birde her ay sağlık ocağında ebe bakıyor ayrıca
0 oy
tarafından
Yok canım şart falan değil 3. Çocuğumu büyütüyorum hiç aylık doktora götürmedim 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 236 göst.
8 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 117 göst.
21 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Hillll (606 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 41 göst.
0 oy
1 cevap 36 göst.

413,955 soru