0 oy
109 göst.
Diğer kategorisinde (388 puan) tarafından

image

image

bide ense kalınlığı 4 denilip sağlıklı bebiş dünyaya getiren anneler varmı? doktor bugün ölçümde öyle dedi :(

2 Cevaplar

0 oy
(2,570 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Canısı bana erkek geldi Rabbim sağlıka sıhatle almayı nasip etsin :)
(388 puan) tarafından
Amin inşallah çiçeğim bir oğlum var bir tane daha olsa da olur yeterki sağlıkla gelsin :)
-Reklam-
0 oy
(7,480 puan) tarafından
Canim belki bidaha ölçüme farkli der. Ayrintilya girersen daha net sonuç alirisn. Ama emin ol asla garanti değil bunlar. Benim ilk bebeğinde 1.5  tu ense kalınlığı ama doğduğunda hasta dogru. Yani bu sonuçlar garanti olsa benim kızım sağlıklı olurdu demi. Hic zehir  etme  gebeliğini. Cok oyle sonradan ölçümü düzelen falan. Rabbim dermansız dert vermesin. Cinsiyete gelince anlamam ama kiz geçti icimden:)))
(388 puan) tarafından
Allah'ım razı olsun bebeğim benim Rabbim prensesine de şifalar versin inşallah  onu çok op benm yerime annesi.yok takmıyorum kafama aynı doktor oglumdada kalbinde parlaklik gördüm dedi yoktu ayrıntılı da öyle bişey iyi doktor var burda onunda randevusu doluydu cumaya kadar eşimin izni denk gelmeyince mecbur buna gittik
(7,480 puan) tarafından
Rabbim sendende razi olsun canım. Yavrum zaten melek oldu. Ama ondan 1 sene sonra Rabbim diğer kizimi nasip etti onu öperim yerine insaAllah. ☺Kalbini ferah tut canim. Sağ saglim kucagina alirsin insaAllah. Dedigim gibi hamilelik kapalı kutu inan doğana kadar hic bişeyin garantisi yoktur.  Madem oğlun varmis insaAllah bide guzel kizçe nasip etsin Rabbim. Tabi hayırlısı ise☺
(388 puan) tarafından
Allah'ım razı olsun bebeğim benim Rabbim meleğini sana öbür dünyada şefaatçi eylesin inşallah Rabbim diğer kuzuna uzun ömürler versin evlat acısı görmeyelim inşallah çiçeğim benim
(7,480 puan) tarafından
Allah razı olsun canım benim.❤❤

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 92 göst.
0 oy
1 cevap 76 göst.
0 oy
2 cevap 107 göst.
0 oy
3 cevap 79 göst.
26 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Nisa2019 (3 puan) tarafından soruldu