0 oy
360 göst.
Diğer kategorisinde (1,121 puan) tarafından
Kızlar eşimle ilişkiye girdikten sonra akıntılı kan geldi lavaboya gidince peçete akıntılı kan geliyo 16 haftadayım şimdiye kadr hiç bi şknti yoktu hastnye gidicem ama esim yok göreve gitti şuan korkyorm bisey olcak diye acile gitsem bakarlarmi acilde naparlar 

12 Cevaplar

0 oy
(14,164 puan) tarafından
Acile git canım bakarlar tabiki 
(1,121 puan) tarafından
Teskkur ederm cnm
-Reklam-
0 oy
(539 puan) tarafından
Çok mu sert girdiniz?kanama gebelikte cok tehlikeli bacakları uzat yat hic kalkma artarsa kesin acile git
(1,121 puan) tarafından
Canm çok sertte değildi ama blmyormki ya ilk kez başıma geldi korktum enfeksiyonda var sanrm bnde ondanda olmuş olblrmi
0 oy
tarafından
Acile git canım bakarlar 
(1,121 puan) tarafından
Tmm cnm teskkur edrm.
tarafından
Geçmiş olsun canım inşallah kötü bir durum olmaz Allahin izniyle
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Bu defa mi devamlı mi geliyor bu git ya gebelikte iyi değil 
0 oy
tarafından
Eşin yavaş davranmadı mi eğer öyleyse ondan olabilir acile gitmen lazım 
0 oy
tarafından
Acile git canım ne olur ne olmaz 
0 oy
tarafından
Hemen acike gtmelisiin canm
0 oy
(133,927 puan) tarafından
hamileysen bekleme hemen git acile
0 oy
tarafından
Senin haftanda bendede oldu canım acile gittim karnımdan bebeğin kalp atışına baktı sorun yok ilişkiden sonra olması normal dedi ama ihmal etmemek lazım git sende bi. Bidaha olmadı bende bi defa oldu bazen eşim sertde davranıyo hemen uyarıyorum ama bidaha öyle bişey olmadı yani kan mı tamamen yoksa kanla karışık akıntı mıydı
(1,121 puan) tarafından
Cnm kanla akinti karişik sade kan değil gittim acile bebeğin durumuna bakmadılar alttan muayne etmek istediler bnde kndi doktoruma gidicem yarn o yüzden istemedm alttan muayneyi inşllah bisy yoktur harketleride var hissedyorm ilk kez böyle oldu sanrm eşim sert yaptı ondan oldu
tarafından
Kanama olan hastaya alttan müdahale edilmez aslında ama bilemedim her dr önem vermiyo malesef yarın içine su serper doktorun merak etme canım
(1,121 puan) tarafından
Cnm bnde korktm izin vermedm o yüzden ilçede yasyorz buranın devlet hastnesne guvenmyorm zatn bugün özeldeki doktoruma gidicem o zmn rahat edrm inşllah
tarafından
Canım gittin mi dr a ne dedi dr.
Aynen öyle devlet anlamıyo 4 aylık hamileyken çankırıda gittim karnım ağrıyo diye dr karnıma öyle bi bastırdı ki hocam hamileyim diyorum dedim tmm biliyorum diyo içerde bebek var öyle bi basma şekli yok valla Allah tan ben ankarada yaşıyorum burda kadın doğuma özel aciller varda o sorunu yaşamıyorum
(1,121 puan) tarafından
Canm gittm iliskiden sonra normal dedi bakti çok şkur bi şknti yoktu
tarafından
Dedimya :) geçmiş olsun canım ❤️
(1,121 puan) tarafından
Aynn cnm ya bide alttan muayne edecklerdi dedim dedi kanama varken alttan kontrol edilmez diye dediğin gibi
tarafından
Bilmiyolar ki yada işlerine gelmiyo valla çok ihmalkar davranıyolar ablamında geçen gün kanaması oldu sadece kan alıp serum takmışlar ultrasonda bile bakmamışlar töbe yarabbi 7 haftalık o daha
(1,121 puan) tarafından
Banada kan aldırın dedi almadım zaten yaşadığım yerin devlet hastnesi Allaha emanet güvenemedim yani kndi doktorum dedi ilişkiden sonra normal gelmene bile gerek yoktu araman yeterliydi dedi devletteki yok alttan bakacaz kan ne derecede kadın doğuma bildirecz falan filan alttan muayane yapılmiyormus bir kere kan gelince ultrasondan kalp atısina filan bakmadılar yani sinir oldum bosna gitmis oldum.  Değişik değişik konusyolar ya insan gibi davranmyolar eşim göreve gidckti dedi ne kdr sürer acba göreve gidcm dedi filan baktm eşime diyo napayim isinlanayimmi filan tövbeler olsn bidha gtmem buraya
tarafından
Öyle valla çok kabalar tıp yemini flan halt etmiş bunlara devlet parasını veriyo nasıl olsa ama kul hakkından korkan yok hiç. Ben aşılama olmuştum kanda gebelik göründü ama çom kötü hasta oldum serum takcaktı dedim aşılamayla hamile kaldım bu serum zararlı mı dedim dr ben karışmam isder yaptır ister yaptırma dedi ama ayakta duramadığım için kabul ettim serumu takacak olan hemşireye dedim Allah bin kere razı olsun riske atmayın aşılama olduğunuz hastaneye gidin dedi kız tabi aşılamamda tutmamış yada kimyasal gebelik gibi bişey olmuştu çok ilgisizler
(1,121 puan) tarafından
Canm benim ya vlla yok cnm ilgi 0 hele pandemiden sonra iyice kafayı yediler hiç ilgilnmyolar yani allahm ya değişikler vllaha
tarafından
Öyle valla Allah iman aklı versin hepsine
(1,121 puan) tarafından
Amın cnm bnm ya vlla
0 oy
(7,095 puan) tarafından
Hemen acile git normal bir durum.degil hamilelikte
0 oy
tarafından

Bakarlar tabi gittinmi

İlgili sorular

0 oy