0 oy
319 göst.
Diğer kategorisinde (10 puan) tarafından
Kızlar kızım 2 yaşını 4 ay geçti besigine sigmadigi için bizimle yatıyordu artık oda yaptık ve bugün ilk defa odasında yaticak biraz duygusalim açıkçası bi öneriniz varmi 

11 Cevaplar

0 oy
(9,108 puan) tarafından
Geç bile kalmışsın bence canım. Artk genç kız olmuş annesi yaaav odasında yatsın tabi :) 
(10 puan) tarafından
Aynen canm doğru diyosn
-Reklam-
0 oy
tarafından

Biz 14 aylığız hala beraberiz :) ve nasıl ayırıcam hiç bilmiyorum şurada bekliyorum belki bir öneri görürüm. Ama ben odasını ayırır bir saat sonra gider orada yanına yatarım herhalde. Çok zor ya :(

(2,198 puan) tarafından
1 yaşında ayırdım uykusu daha verimli oldu odalarımız yan yana uyanınca duyuruyorum uyanınca beni görmediği için bazen geri kendi dalıyo uykuya bazen sallıyorum artık ayır zamanı gelmiş büyümüş maşallah
tarafından
Yapamıyorum. Denedim ama olmadı bununla ilgili bir uzmandan destek almam gerekicek sanırım ama olmuyor şuan
(7,747 puan) tarafından
Çocuğun uc yaşına kadar yatmasını öneriyor Adem Güneş. Anne de çocukta hazır olmadan acele etmeyin
tarafından
Ben hiç hazır değilim uyuyamam
(7,747 puan) tarafından
Benimki iki yaşında sütten yeni kestim onun vicdan azabını zor atlattım yanımdan hiç ayiramam zaten takip ettiğim kişi 3 yasa kadar çocuğun ocguveni için anne kokusunu alması gerek diyor . Benimki park beşikte hiç bir sıkıntı yaşamadım şu zamana kadar. Üç yaşını dolunca ayıririm acelesi yok atlı kosturmuyor nasılsa
0 oy
(2,198 puan) tarafından
Ayır kız uykusu daha düzene girer 1 yaşında ayırdım 20 aylık gece uyanınca duyarım odalar yan yana geç bile kalmışın 
(10 puan) tarafından
Evet ya bencede yatması lazım
0 oy
tarafından
Seni anlayabiliyorum canim ben de kızımı ilk kez kendi odasında yatirdigimda bı parçam orda kalmıştı sanki üzüldüm ilk gece geldi yanıma sonraki geceler o da alıştı bende kapı açık oksurse duyuyorum bide gece lambasi taktım korkmadi şükür bazı geceler geliyo ama sorun etmiyorum alışacak zamanla
(10 puan) tarafından
Gece lambası elektriklimi canm
tarafından
Sensörlü olanlardan taktım prize biraz daha aydınlık olunca korkmadi
0 oy
(30 puan) tarafından
Ben kizimi yasina girmeden ayirdim zaten dogdugundan beri de hastanlanmadigi surece kendi yatagima almadim alismasin diye suan bir bucuk yasina gidiyor ve alisti odasina kapili montessori yatak ve bebek telsizi kullandigim icinde icin rahat uyuyabiliyorum sagdan sola donse bile telsiz uyari veriyor evet ilk zamanlar saga sola bakmaktan uyumamisti ama bir kac gune alisti
(10 puan) tarafından
Bizimde Montessori yatagimiz ama kapısı ayak ucunda kalkıp gelirmi bilmiyorum korkarsa
(30 puan) tarafından
Kapisina surgu kilit takili daha kucuk oldugu icin henuz yeltenmedi eger dusmesinden korkmazsaniz acik birakin korkarsa yaniniza gelir ilk denemede yatmak istemeyebilir tabiki
(10 puan) tarafından
Yok canım düşmez ama kalkınca yanıma gelmez orayı akıl edemez ağlar diye düşünüyorum bende gelirim yanina dalana kadar dururum
(30 puan) tarafından
Bende oyle yapiyorum zaten ayri yattiginiz icin daha temkinli uyursunuz agladiginda hemen duyarsiniz zaten
0 oy
tarafından

Benim uykum aşırı ağır. Hiç duymuyorm çocuğumun sesini nasıl ayircam hiç bir fikrim yok. Babası olmasa ağlaya ağlaya uyandırır heralde beni :'(

(10 puan) tarafından
Ben başka odada olsada uyanıyorum hemen canım.sukur
tarafından
Aaah ne hoş
0 oy
tarafından

En iyisini yapmışsın arada bi kontrol edersin 

0 oy
(2,521 puan) tarafından
31aylık kızım hiçdçte dugusal deglm :) ayırdım bende 3 gundur  ayrı ystıyprmcolta sevdi
0 oy
tarafından
Kızım 10 aylık 7. Aydan beri odasında yatıyo canm beşiğini odasını çok seviyo canm
0 oy
(1,309 puan) tarafından
Ben güya 1 yaşında ayırdım önceden iyi yatıyordu şimdi yatmak istemiyor uyanınca gelip yanımda yatıyor gitmek istemiyor odasına
0 oy
(134,179 puan) tarafından
biz 8 aylikken ayirdik alisirsin bi kac gune ❤

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 111 göst.
0 oy
1 cevap 55 göst.
23 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Docentpapagan (507 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 157 göst.
0 oy
5 cevap 145 göst.
24 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,439 puan) tarafından soruldu

410,181 soru

12,334,191 cevap

39,320 kullanıcı

Kategoriler

...