0 oy
268 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Dahiliyeye gitmem lazım tamam. Ama gidicince ne dicem bu arada cok sıkayetim var aslında saclarım dokuşuyor bas donmem sık oluyor ayrıyeten emziriyorım ama. Sanırım bunlar yeterli sebep değil  baska sıkıntılarım da var öesela guatrdan suphelenıyprum gidinxe doktora ne demem lazım. Cunku bazıları yapamam dıyenilir bunlar yeterli sebebp değil diyebilir ama ben eminim baya dusuk değerlerim 

Hanımlar saglık ocahı hepsine bakmıyor dahiliyeye gitmem lazım 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından

Sağlık ocağında da yaptırabilirsin

-Reklam-
0 oy
(9,618 puan) tarafından
Cajim kan değerlerine sağlık ocağında da baktirabilirsin bunun için hastane şart degilki
tarafından
Saglık ocahı baköıyor canım ben b 12 falanda baktırmak ıstıyorum ya herseyime bakışmask lazım
(9,618 puan) tarafından
Bakılıyo canim sizin orda sistem nasıl ama bizim burda bütün değerlere Bakılıyo kan demir b12 gibi herseye bakiliyo ama eger sizin orda bakmiyolarsa ki bakmaları lazım ama bakmazlarsa hastanede bu sebeplerin yeterli değerlerine baktırmak için..
Bende ilk dogumumdan sonra senin şikayetlerinin bazıları için sağlık ocağına gittim hepsine bakti ilac yazdı o yüzden sağlık ocağına gitmeni önerdim ama aslında yapmaları lazım sistemin heryerde aynı olması lazım
0 oy
(11,703 puan) tarafından
Bunlar yeterli bir sebep sen istiyorum dedikten sonra doktor yapamam diyemez ki hem belki de kendi ister bende halsizlik üşüme diye gitmiştim hemen kanıma baktılar
tarafından
Nelere baktılar
(11,703 puan) tarafından
Herşeye özellikle vitamin ve demir eksikliğine
(11,703 puan) tarafından
Bende hiç önemsemeden gitmiştim değerlerim o kadar düşükmüş ki iğne yazmıştı bir ay hergğn oldum sonra 3 ayda bir sonra 6 ayda bir vitamin diyip geçmeyelim
0 oy
(1,053 puan) tarafından
Yoo yeterli bence sadece saçım çok domukuyo desen bile kanına bakar 

Ki senin baş donme  var ayrı emziriyosjn 

Dersin doktor bey yada ,bayan  ben emziririyorum ve çok saç dokulmem var baş dönemem oluyor bu yüzden değerlerine baktiricam gratrda var rutin konturole geldim dersin bite 

Geçmiş olsun
0 oy
(4,394 puan) tarafından
Sağlık ocagı B12 de dahil tüm değerlere bakıyor canım gidip doktorundan talep et sabah aç karnına alırlar direk 
tarafından
Bakılmıyor dedi bana
(4,394 puan) tarafından
Ben bütün gebelik tahlillerimi sağlık ocagında yapıyorum canım sadece idrar tahlili ve kanda d vitamini yok dedi bizde ebe bence tekrar sor
0 oy
(2,262 puan) tarafından
Dahiliyeye gittiğinde şikayetlerini söyle zaten hemen kan ve vitamin değerlerine her şeyine bakarlar canım bu arada sağlık ocağı da bakıyor yani bizim burada bakarlar

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 92 göst.
22 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Yigidinannesi (281 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 239 göst.
10 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 91 göst.
4 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Anne.adayii (948 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 81 göst.
9 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eda nur (1,472 puan) tarafından soruldu

413,126 soru

12,438,107 cevap

45,880 kullanıcı

Kategoriler

...