0 oy
451 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (815 puan) tarafından
Kizlar normal de migrosun bezini kullaniyorduk onun ici beyaz esim bu sefer 101 den almis ici yesil cok dikkat ettim ne zaman ici yesil bez kuklansam kizim pjsik oluyor cok kotu pisik oldu hametan pomad suruyorum her altini actigimda ama icim aciyor ya nokta nokta kabarmis boyle bu kremide saglik ocagi yazdi inşallah iyi gelir siz pisik icin ne kullanıyorsunuz:(

10 Cevaplar

0 oy
(12,151 puan) tarafından
Sudocrem piştikte çok iyi 1 gün  bile sürmüyor hemengeçiriyor önce yıka bebişin popişini kurula ve sür düzenlene kadar böyle yap çabuk geçiyor çocuk da acı çekmemiş oluyor 
(815 puan) tarafından
Tamam canim sagol deniycem mutlaka
(225 puan) tarafından
Bizede tam tersine hiç yaramıyo daha kötü ediyo :(
(12,151 puan) tarafından
Hadi ya ilk defa duydum yaramayanı pişiğin en büyük ilacı kuruluk aslında yıkayıp kurulamak bile işe yarar
(225 puan) tarafından
Herseyi yapıyorum herşeyi ama yine yok geçmiyo bi türlü:(
(12,151 puan) tarafından
Geçmeyen pişikler de bi rahatsızlık canım çinko desteği veriliyor uzun sürerse bi doktora danış
-Reklam-
0 oy
(2,100 puan) tarafından
Altını yıka kurula canım daha çabuk iyileşir yazık bende prizmadan başka bez kullanamıyorum maalesef kremer normal pisik kremi kullanıyorum jansıs baby
(815 puan) tarafından
Az once yikadim canim islak mendil falan surmeye kiyamam ki cani yanar
0 oy
(1,621 puan) tarafından
Ben azcik kızarsa bepantol pişik önleyici sürüyorum ilerleyipte pişik olmadı hiç ama pisige iyi gelir mı bilmiyorum
(815 puan) tarafından
Tamam canım sagol
0 oy
tarafından

image

çok geçmiş olsun cnm bu kremi kullandım bire bir çok güzel inşallah size de şifa olur burda da bir kaç arkadaşa söyledim çok memnun kaldilar
tarafından
İnşallah şifa olur canim
(815 puan) tarafından
İnşallah canım
(5,453 puan) tarafından
Doktor onerisiyle bende kullandim bunu guzel kremdi
tarafından
Bizde de bire bir etkisini gösterdi vallahi çok güzel bir krem
(2,985 puan) tarafından
Bizde de bu hemen etki gösterdi canm önce bunu dene
0 oy
tarafından
Ya canm yaparmısın bilemem ama ben tekrarlayan pişige çareyi toprakta buldum toprağa yatırdıktan sonra bebeğim eskisi kadar pişik olmadı şuan olsa da hametan sürüyom sabaha geçiyor 

Ben binin bezini kullanıyorum o hiç pişik yapmadı onunda 100 tanesi 80 tlye alıyoz salı günleri indirime giriyor denersen eğer geçmiş olsun 
(815 puan) tarafından
Sagol canim teşekkür ederim
tarafından
Bişey değil canm
0 oy
tarafından
Günde 2 kere trvazol kullan ertesi güne bişiyi kalmaz 
0 oy
tarafından
Hametan iylestirmez bepantol kullan kaç saate farkı gorecen 
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Canim bez baglama gecene kadar kulit giydir bide sudocrem süre kalin tabaka halinde 
0 oy
tarafından

Bol bol sür geçer inşallah

0 oy
tarafından
Bıze sudokrem bıle gecırmedı kantaron yağı sürdüm hemen gecırmıs bır dene ıstersen

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 519 göst.
12 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde elis (2,038 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 1,272 göst.
0 oy
4 cevap 415 göst.
30 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 125 göst.
28 Ekim 2023 Diğer kategorisinde ikbal1018 (8 puan) tarafından soruldu