0 oy
637 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (769 puan) tarafından
Ailem ormancı dan izinli odun yaptılar 2 yengem babam abimbirde komşu odunları taşıyacaklar banada çocuklara bakar mısın dediler 11 9 4 yaşındalar işte onlar sağolsun şu işimiz var yardıma gelin dediğimiz zaman gelirler annemler yani sadece evdr çocuk bakıcaktım kendi çocuklarım da var biraz bencillik yapıyo eşim ve ailesi onlar yardım ederken iyi ben şimdi nasıl diyim ki gelemem bir yaşıyoruz eşim ve ailesi ile neyse sizce napim 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Tabikide kinseyi dünleme yardım et kim ne derse desin dik dur kulağını tıka ben olsam öyle yapardım 
(769 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum zaten ailemi istemiyorlar pek haftada 1 kez gidiyorum diye her hafta ne var diyolar
tarafından
Öyle oluyo zaten sanki bitek onlarınki anne kimse k.bakmasın valla ben giderdim elimden gelenin fazlasınıda yapardım
(769 puan) tarafından
Sağol canım bencede
tarafından
Zaten büyüklermiş canım aile ne olsa olsun altındır herzaman
(769 puan) tarafından
Evet canım Allah onlardan razı olsun
-Reklam-
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Yardim et canim sonucta ailen birileri istemiyo diye ailene yok deme
(769 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum sağol canim
0 oy
tarafından
Ay ben giderdim ya . 
(769 puan) tarafından
Elime yapışmaz zaten büyükler laf dinliyor
0 oy
(5,453 puan) tarafından
Ben bu esleri napam ya vallahi bak bizimle evlenene kadar ah efendim  saygilar sevgiler evlendikten sonra is bitti sanki vallahi anlamiyorum benim esimde dahil dinleme kuzum anneden ote var mi ya valla yardimda et elinden gelenide yap
(769 puan) tarafından
Her sıkıştığımızda Allah razı olsun eşime harçlığına kadar verir gene eşim geri verir parası olunca falan hiç bir zaman kötülük görmedim ailemden
(5,453 puan) tarafından
Kiz insan ailesinden kotuluk gorurmu hic evladin nasilsa sende onlarin canisin  allah razi olsun bak yine basimiz sıkıstıgında onlarin kapisinj caliyoruz
(769 puan) tarafından
Aynen öyle canım kimseyi üzmemeye çalışıyorum ben üzülüyorum sonunda
(5,453 puan) tarafından
Ah biz kadinlar durumlar asagi yukari hep ayni
0 oy
tarafından
Kendimi ezdirme kimseyi dinleme. Sonra bu alışkanlık haline gelir. Seni çantada bilip herşeyi kafalarına göre düzenlerler. Sadece ben gidicem de kesin konuş 
(769 puan) tarafından
Gerçekten öyle oluyo ben saygısızlık olmasın diye hep söylerim kendi işlerine yarar olunca hemen git tabi vs derler kendi işlerine gelmezse bilmem siz bilirsiniz halbuki annem sizde gelin sizde alırsınız odun demişti ama onlar bu kış çıkalım yeter vs dediler kış bu belli mi olur komşular yakmadığı zaman kazan yakmadıklarını bilirim o derece tuhaflar
tarafından
Aman hiç taviz verme sen. Bu devirde ne kadar dik başlı var hepsi el üstünde tutuluyor. Ne kadar ara bulucu sakin insan var. Hepsi ezilmeye mahkum
(769 puan) tarafından
Bi olay geçti aralarında bu yüzden asla gitmezler oturmaya ailemin yanına bazen bizimkiler konuşurdu telefon da baktık hiç adım atmıyorlar babam falan gelmiyo hep ben gidiyorum onların ekşi suratını mı göreyim diyorlar bişi diyemiyorum
tarafından
Bizimkiler 7 yıldır konuşmazlar. Bir yerde karşılaşsalar falan tanımıyor gibi selam vermezler. Böyle çok daha güzel. Tavsiye ederim :D :D asdfadd
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Kimseyi  dinlemez  giderdim  onlar  b3nim  ailem  sonuçta  kendilerine  iyilik  yapılırken  laf  etmezler  iyilik istenince ağızları yamulur  nankörlukten başka  birşey  değil  bencil  insanlar 
(769 puan) tarafından
Baya bencil insanlar zaten başka biri olsa bana çağırmazlar 2 bebeğim olduğunu biliyorlar komşumuzun kızı bakardı işleri olduğunda o da üniversiteye gitti ne bileyim eski kafalık var sürekli güya ailemin yanına gidiyorum gibisine haftada 1 kez gidiyorum oysa
0 oy
(9,684 puan) tarafından
Bu insanlar da hep bana hep bana diyo huyları batsin
0 oy
(1,069 puan) tarafından
Eşinin ailesinden izin isteyecek değilsin eşine beni götürürmüsün yada ben gitmek istemiyorum  diye net konuş gidiyimmi diye sorma götürmezse tartışma çıkar hatta kendin çık git yoksa ilerde önünü alamazsın seni hep kısıtlarlar bende 10 yıl  beraber oturdum ilk başlarda karışıyorlardı hatta eşimde değişmişti kendi tarafımın düğünlerine gitmiyim diye eşim hasta numarası yaptı aldım çocuğumu çıktım evden gece geç vakitte de eve geldim gelincede eşimle kavga ettim o gün bu gündür eşimden izin almam götürürmüsün yada senin işin varsa ben gidiyorum diyorum 
0 oy
tarafından

Kimseyi dinleme yha git yardıma

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 161 göst.
11 Şubat 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Aslicikk (812 puan) tarafından soruldu
+3 oy
31 cevap 851 göst.
+1 oy
3 cevap 445 göst.
+1 oy
9 cevap 743 göst.

Kategoriler

1,493,053 soru

24,395,449 cevap

349,715 kullanıcı

...