Sabah kalktım06:30 namazı kıldım kendi kendime dedimki dur bugün yemeği erkenden koyum tüpe dedim fasulye yi haslamak için tüpe koymuştum 9 da bende oturduğum odada uzaniyodum TV izliyodum saat 9:30 falan di gözler gitti uya kalmışım fasulye de tüpte düdüklü tenceresinin icindeydi bende kapağı Allah'tan kapatmamistim kaynasinda öle kapatiyim demiştim iyiki kapatmamisim düdüklünun kapağını uyumuş kalmışım saat 11:30 da ablam ardı onun aramasına uyandim ama hala aklımda fasulye falan yok uyku sersemiyim bütün ewi binayı duman sarmış bende uyandimda gozlerim ondan bulanik görüyo saniyorum gribim kokuda doğru düzgün alamıyorum dedim mutfağı gidiyim de çayın altını yakiyim bi baktım bütün heryer Duman olmuş ablama dedim hemen itfaiye yi ara ew yaniyo dedim ablam noldu noldu diye bağırıyo telfonda bi baktım fasulye kömür olmuş dur dedim arama fasulye dibine tutmuş onu yakmisim tüpe koyup uya kalmisim dedim neyse ablam kapattı bide komşu geldi kapı çaldı şu numarada ne yaziyo diye sormaya gelmiş nolduysa dedi bina yi Duman sardı dedi binadami Duman olmuş dedim he kizim dedi komşular kapıları aciyo ciksin diye dedi ben şok oldum bende anlattim komşuma böyle böyle oldu diye oda iyiki uyanmisin verilmiş sadakan varmış dedi hadi ew yansaydi dedi ay iyiki yanmamış valla çok korktum kızlar ya verilmiş sadakam varmış iyiki ew yanmadi iyiki dumandan bogulmadim kabus gibiydi resmen kızlar
Geçmiş olsun canım ya ucuz atlatmışsın rabbim beterinden korusun
Gecen bende nohut haslarken yakmisim ama akilli ben okadar kokuya dumana ragmen komsuyu ariyom lan seme gene ne yaktin diye mutfaga gidince anladim seme kimmis
Annemde senin gibi oldu Vala verilmiş sadakanız varmış çok geçmiş olsun yha
Geçmiş olsun cnm Rabbim korusun inş.
Benimde başıma geldi komşular zili çalınca uyandım
1,496,959 soru
24,453,848 cevap
354,213 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın