0 oy
769 göst.
Diğer kategorisinde (551 puan) tarafından
Karşı komşum yaşlı ev sahibimiz zaten ben kek falan yapınca götürüyorum o da tabagimi getirirken içine bisey koyup veriyor sağolsun ama bi kere pirinç istedim verdi baktım boceklenmisti bi kerede bi hamur isi yapmisti onun icindede yumurta kabugu vardı evide çok temiz değil kınamıyorum yaşlı sonuçta hAllah yardimcisi olsun hepimiz o günlere gidicez ama demek istedigim siz yermiydiniz eskiden yiyordum ama şimdi bilmiyorum biraz önce bi tabak getirdi bizim yöreye ait diyor sulu yemek ama yiyip yememekte kararsizim

27 Cevaplar

+3 oy
tarafından
Vallah yerim hiç takılmam öyle şeylere yere düşen şeyleri yerden alıp üfleyerek yerdik şimdi ne oldu der gömülür yerim ihihihiiallah rızası için pişirmiş getirmiş kuzum senin damak tadına göre değilse tiksindiysen  bidahakine tabağını iste direk 
(7,787 puan) tarafından
Ya sen ben misin :D
tarafından
Hayy kız ben de seni yirem ne ka güzel yazmışsın
tarafından
Yaaa dhhahaha❤️❤️❤️ yi kuşuuum
Yemek bulunca yicen sopa bukunca kaççan derdi hep dedem ahhshaha
-Reklam-
0 oy
(139,261 puan) tarafından
komsum yok olsada yemem hani iyice tanimadan huyum boyle 
0 oy
(2,225 puan) tarafından
ben yiyemezdim heralde samimiysem ayrı 

et tavuk margarin vs olursa yemiyorum 
0 oy
(4,692 puan) tarafından
Ben yiyemiyorum ya 
0 oy
tarafından
Sen tabak verince deki bunu dolu gönderme yada o verdiğin tabagı verince iste ben öyle yapıyorum. Çünkü bende yemiyorum görmediğim birinin elinden bişy 
0 oy
(45,019 puan) tarafından
Yan komsumla bı tek Samimiyim çokta temizdir bı tek birbirimize alıp veririz abla kardeş gibi olduk başka kimsedende bişey yemem bı tek koca binada onu bilirim
0 oy
tarafından

Ben çok huysuzum bu konuda dışarıdan bile yiyecek alsam oranın ortamına bakıp öyle alirim ederim. Hahahha sitede komşuluk olayımız yok ama olsada yemem.

Kimin ne şekilde temiz olduğunu bilemiyoruz o yüzden aklımdan 50 kere şey geçiyor:))) 

0 oy
(1,073 puan) tarafından
Normal olsa yerim ama yumurta kabuğu vs. Çıktı ise bilemem
0 oy
tarafından

Ben yemiyorum yhaa ama eşim yiyo komşu tanıdıksa

0 oy
tarafından
Ayyyy yiyemiyorm ya allah affwtsin
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Üzgünüm yemem yiyemem . Hele eşim hiç yemez .
0 oy
tarafından
Afiyetle yiyorum ama böyle olsada dikkat ederdim sanirsam
0 oy
(7,787 puan) tarafından
Yerim sonucta nimet afrikada insanlar acliktan neleri yiyolar. Ben simdi ay kabuk cikti diyip igrenirsem rabbim beter etmez mi
tarafından
MaşaAllâh kardeşim Allâh nimetini arttırsın
(7,787 puan) tarafından
Göz gormeyince gonul katlaniyo. Gorumcemin esi corbacida işkembe iciyoz biz orda dedi ki bidaha hicbi yerde icmeyin bende dedim fare kesip koyuyolar desen yine de yerim ne zmn o farenin kuyrugu tabagimda cikar heh o zmn igrenirim dedim :D her seyi irdelersem aç kalırım.
tarafından
Öyle kuzum
0 oy
(2,136 puan) tarafından
Ben elin içine sokularak yapılan şeyleri yiyemiyorum ya hamur işleri börek, kurabiye, mercimekli köfte gibi. 
0 oy
tarafından
Temiz olduğuna eminsem yerim ama temiz değilse yemem ya Allah affetsin. İçim almaz yani
0 oy
tarafından
Ben önceden yerdim şimdi yiyemiyorum sadece karşı komşu ne verirse gömüyorum çünkü temiz biliyorum 
0 oy
tarafından
Belkı oda senn verdgn tabaktakılerı yıyemiyo. Yaslı demıssn normal bnce . Tadına bak yıyemezsen dokersın yazık gunah.  
0 oy
tarafından
Ben yiyorum çok temiz çokta iyi ablalarim ve Allah onlardan razı olsun
0 oy
(1,300 puan) tarafından
Ben yemem yiyemiyorum
0 oy
(629 puan) tarafından
Benim ust komsum bana cok getrdi bende ona cok goturdum ogluyla yolluyordu bende esimle ogluna verdirtiyrdm o siralar cikamiyordm bebegim ufak diye ama birbirimizi gormemstk bile yerdim 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 106 göst.
29 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde hanimeli (613 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 57 göst.
14 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Birkullanici00 (191 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 659 göst.
20 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Fatmastl (675 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 171 göst.