+1 oy
233 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (2,336 puan) tarafından
Eltimin çocuğu olacak haftaya doğum yapacakmış ben onunla konuşmuyorum bir yıldır ama 2 yıl önce benim çocuğum olduğunda kızıma künye taktı bu maşallah yazan baklava desenli olandan ben şimdi ne alayım takayım bilemedim malum altın da uçtu karar veremedim siz yardımcı olur musunuz acaba 

10 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Künye aldıysa künye ile karşılık verirdim, durumum varsa tabi 

(2,336 puan) tarafından
Durumum yok valla ama ne yapayım bir şeyler bozup yapicam yine de ben de bileklik düşündüm de
tarafından
Kıyafet al yada para ver, konuşur mu arkandan mesela ben onun bebeğine künye aldım falan diye? Konuşursa bir şekil yapman lazım gibi, Rabbim yardımcın olsun
(2,336 puan) tarafından
Oho konuşmaz mi kaynanam la daha çocuk doğmadan kavga etmiş gözde nin çocuğuna bilezik taktın bana ne yapcan falan diye ama bana düğünde bir şey takılmadı diye bilezik takmıştı öyle demiş baya kavga çıkarmış benim ki erkek daha fazla istiyorum demiş konuşması umrumda değil de ben hak geçsin istemem ondan takmak istiyorum çok sağol canım amin
tarafından
Bu eltiler de dengesiz, yapacak bir şey yok o zaman canım
(2,336 puan) tarafından
Öyle valla doğru diyorsun
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Durumun varsa altta kalmaman iyi olur 
(2,336 puan) tarafından
Yok ama yine de kalmam sonuçta o takmıştı o konuşmuyor olsak takmazdi ama ben takicam yine de
tarafından
Tabi ki canm takman gerekir er gec
(2,336 puan) tarafından
Öyle yapcam canım
+1 oy
(3,521 puan) tarafından
Künye yaptırmış seninde künye yaptırman gerekir altında çok pahalı Allah yardımcın olsun valla. 
(2,336 puan) tarafından
Ben de öyle düşündüm evet cidden çok pahalilasti amin çok sağol
+1 oy
(10,444 puan) tarafından
Durumun iyiyse sende altın hediye yaptır kızsa minnak bı küpe erkekse maşallah yazan yaka iğnesi değilse bir iki takım al bohça gibi hazirla süsle götür
(2,336 puan) tarafından
Ben konuşmuyorum o yüzden gitmicem eşime vericem taksın diye durumum yok gerçekten ama yine de yapicam bir şeyler artık olabilir öyle de yapabilirim
(10,444 puan) tarafından
Durumun yoksa hiç kasma kendini... Al 2 3 takım bide elinden geliyorsa bir örgü yelek süsle paketle yolla
(2,336 puan) tarafından
Yok valla şu anda olana kadar yapmam en kötü öyle yaparım haklısın
+1 oy
tarafından
Esin taksin sen gitme . Çeyrek değilde bir yarım belki olabilir. Hani künye daha pahalıdır diye dusunuyorum
(2,336 puan) tarafından
Ben baktım kunyelere onun taktgi künye uygun 600 700 e falan var. Ben gitmicem zaten eşime vericem o taksın kardeşi sonuçta hem daha iyi olur
+1 oy
(6,857 puan) tarafından
Gram tak künye fiyatıyla aynı hemen hemen cnm
(2,336 puan) tarafından
Evet o da olabilir canım sağol
(6,857 puan) tarafından
Künye bozulunca değer kaybederek bilmem küpe fln baya kaybedio
(2,336 puan) tarafından
Evet öyle oluyor valla
+1 oy
tarafından

Durumun varsa sende künye tak bence

(2,336 puan) tarafından
Olunca öyle yapcam artik
0 oy
(2,330 puan) tarafından
Vala altın alınacak zmn değil uçtu gidiyo durmuyor bile bı dk.zmninda alıp koyduysan götür yoksa kendini zorlama zorlanmak zmn değil ztn durumun neye elveriylrsa öyle yap.altin yapanlar ztn hiç bir şekilde destek mestek olmuyor al gülüm ver gülüm ne yardımı oldu götürdüğü kişiye bibtajim bı para götürse şunu aldı bunu verdi die hatırası olur ztn kişiyi zora sokmaktan başka bişey değil altin
(2,336 puan) tarafından
Çok haklısın ama işte herkes böyle düşünmüyor benim arkamdan konuşması önemli değil ben zaten konuşmuyorum da eşim var arada o yüzden ucuz bir bileklik almayı düşünüyorum onu yapsam bile konuşacak da
(2,330 puan) tarafından
Kızının ki durmuyormu
(2,336 puan) tarafından
Durmuyor canım satmıştım
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Durumun neye elveriyorsa onu takmalısın o künye taktı diye onu takmak zorunda değilsin kimse ona git künye al demedi
(2,336 puan) tarafından
Öyle tabi canım eşim bile zordayız durum neye el verirse onu yaparız diyor
(25,196 puan) tarafından
Aynen öyle
0 oy
(346 puan) tarafından
O künye aldıysa bende künye takarım 
(2,336 puan) tarafından
Ben de o şekilde düşündüm de bakalım

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 241 göst.
12 Nisan 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Beyza34 (278 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 95 göst.
12 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Fatma1112 (423 puan) tarafından soruldu
+1 oy
37 cevap 499 göst.
5 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde mirayasel (383 puan) tarafından soruldu

410,420 soru

12,343,578 cevap

39,871 kullanıcı

Kategoriler

...