0 oy
235 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (403 puan) tarafından
Kizlar adet düzensizliğim var cok yoğun kanamm oluyo dr gittim hap verdi bu bitince yine devam eder dedi ve üç aylik iğne önerdi anca o keser dedi yapip yapmamakta kararsızdim ama yarin yapmaya gidicem yine cok fazla kanamm var dayanamiyorum artik adetliykenmi yapılıyo yoksa bitmesinimi beklemm gerekiyor 

4 Cevaplar

0 oy
(4,621 puan) tarafından
hicbir zaman ....
(403 puan) tarafından
Evet cok fazla sikayet var ama üst bas yetiştiremiyorum artk temiz olduğum gun yok uc haftadir yine hastayim
-Reklam-
0 oy
(2,567 puan) tarafından
Amann bende de iğne aşırı kanama yapmıştı tövbe dedim bir daha bitti günü şükür ki
(403 puan) tarafından
Dr danismadan bilemedim ki saglik ocagindaki hemsireye sorayim olmadi dr hap verdi ayni gun kesti unutursan bir kere bile devam eder dedi unuttum yine aynn devam etti yine kullandim.hapi keser yine diye de pek ise yaramadi hap bitti iki gündür yoğun sekilde devam ediyo dedim artik igneyi vurayim ya off bilmiyom ya hapi soracam hemşireye
(2,567 puan) tarafından
Bana bizzat doktor verdi iğneyi yaptırdım tam 18 gün kanamam oldu yasmine başladım 3. gün kesildi kanama çok şükür yasmin den başka hap kullanmam
(403 puan) tarafından
Yasmin ayni zamanda korunma icinde kullanılıyo değil mi olmadi yarin alıyım biktim valla
(2,567 puan) tarafından
Evet en etkili korunma hapı diyebiliriz
(403 puan) tarafından
Tamm canım cok saol ya
0 oy
tarafından

Bence yapma yha 

(403 puan) tarafından
O kadar mi kötü ya
0 oy
tarafından
Adetliyken adetin 5. Günüydü galiba . Zaten prospektuste yazar. Adeti kökten keser haberin olsun
tarafından
Yok canm emziriyorum diye zayifliyorum.  2 kere vurdum. 3. Olacak
tarafından
4-5 aydır olmuyorum
(403 puan) tarafından
Ya pek kimse yap demiyo ama cok yoruldum yarin bi yasmini deniycem olmazsa vurucam ya
tarafından
Hakkında hayırlısı olsun canım ya
(403 puan) tarafından
Saol canım benim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 43 göst.
16 Temmuz 2024 Aile kategorisinde Ankakusuu (608 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 74 göst.
11 Eylül 2024 Aile kategorisinde Ankakusuu (608 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 30 göst.
12 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ankakusuu (608 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 111 göst.
28 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ilaydarabioz (199 puan) tarafından soruldu

406,510 soru

12,192,508 cevap

36,716 kullanıcı

...