0 oy
691 göst.
Diğer kategorisinde (374 puan) tarafından
Fazla sardım patlican kabak yaprak buzluğa atsam çiğden sonra cikrsak psirsem tadı nasıl olur kötü olurmu

14 Cevaplar

0 oy
(187 puan) tarafından
Çiğden koyunca pirincler kiriliyor sonradan cikardiginda canim ic malzemesini kavurup pisirmeden at buzluğa cok guzel oluyor 
-Reklam-
0 oy
(8,584 puan) tarafından
Cok güzel oluyor tazeeecik
(374 puan) tarafından
Bı deneyim ozman
0 oy
(480 puan) tarafından
Ben buzluktan çıkan yemeği sevmiyorum ya
(374 puan) tarafından
Bende pek begnemedgim icn sordum
0 oy
(9,622 puan) tarafından
Ben kıymalı yaprak sarması 4 5 kilo sarıp koyuyorum çiğden ama hiç bise olmuyo hatta çözülmesini beklemeden pişiriyorum
(374 puan) tarafından
Ben kıyma pek sevmem zeytin yağlı atrm baklm nasıl olcm teşekürler
(9,622 puan) tarafından
Oda olur canim onuda annem yapiyo atiyo buzluğa çıkarıp pişiriyo ama annem genelde pişirip soğuyunca buzluğa koyuyo yemek istedikleri zaman çıkarıp mikrodalgaya atiyo ısınıyo zaten hemen
0 oy
tarafından

Çok da iyi oluyor kuzum pirinçleri kırılıyor diyorlar ama pilav yapmıyorsun sonuçta :D dolmanin içinde 

(374 puan) tarafından
Teksuelr bı deneyim
0 oy
tarafından
Pişirip koysan daha iyi olur canım çünkü çiğden koydugun zaman pirinçler kırılıyor sonra lapa oluyor 
(374 puan) tarafından
Teksuekr bı denicem
tarafından
Pişman olmazssin :)
0 oy
(147,164 puan) tarafından
kiymayi dolaptan cikarip sardiydan geri dondurma pisir oyle at
(374 puan) tarafından
Kiymasinz
(147,164 puan) tarafından
koyma pisirmeden pirincler eziliyo berbat oluyo pisir iyle koy
0 oy
tarafından

Hayır olmaz yhaa koy kuzum

(374 puan) tarafından
Katmayim mi
tarafından
Kat kız ben bişey olmaz diye hayır olmaz dedim :D
0 oy
(1,827 puan) tarafından
Kabak cok cabuk eriyo patlıcanı bilmiyorum yaprak ilk pişmiş tadında oluyo
(374 puan) tarafından
Kabalta var hiç denemedim
(1,827 puan) tarafından
Dolmasını buzluga atmadım ama yemeklerin içine koymak için doğrayıp atmıştım yemegini yaptım erimişti hep kabaklar
0 oy
(1,249 puan) tarafından
Canım ben pişirip ko serveye dolduruyorum yani marketten aldığımız konserve yemek gibi oluyo hiç bozulmuyor yemek yapamedığımda hemen ısıtıp yiyoz

Yaprak sarma pek dayanmıyor en fazla iki gün çünki benim herif hepsini gece yiyo
0 oy
(1,023 puan) tarafından
Yoo buzluk zaten onları korumak için.. hic bisey olmuyor gayette güzel ilk günkü gbi oluyo.
0 oy
tarafından
tadlarinda sorun olmuyor sadece pirinc kiriliyor
0 oy
tarafından
Ben hep oyle koyuyorum gayetde guzel oluyo canm hıc bı fark yok bana gore 
(374 puan) tarafından
Teskurler bı denicem
0 oy
tarafından

Annem sarma karalahana dolması sarıp atiyor hep tazecikler ama biber kabak denemedim onlar için yorun yapamıyorum ♥︎

(374 puan) tarafından
Teskurler denedim baklim

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 361 göst.
25 Mart 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Fatma.nurr. (191 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 148 göst.
3 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,314 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 111 göst.
16 Nisan 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Ulnerrr (1,775 puan) tarafından soruldu
+3 oy
35 cevap 644 göst.
3 Kasım 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Yildizsumeyye (1,112 puan) tarafından soruldu

Kategoriler


1,440,980 soru

23,687,502 cevap

310,666 kullanıcı

...