0 oy
178 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

18 ay asısı olundu. 

Ya onu oyle gormek beni maffedıyor cok aglıyor ve cok dıreniyor 

Nefes nefese kalıyor korkudan acıdan 

Gercekden bende onunla aglıyorum bırde eve gelincede goxumun onunden gitmiyor yuzunun sekli bırde kollarından tutuluyoroyle caresiz cırpınırken gorunce maffoluyorum ya Allahım şu sma lı bebekler aklıma geliyor hep gercekden yarabbım cok zor ya yemin ediyorum insan olmak zor benim için

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sorma bende ağlıyorum dayanamıyorum içim gidiyor 
tarafından
Vallahı bende ilte eve gelincede aklımdan çıkmıyor
tarafından
Aynn canım Vala hep eşimle gideriz o yüzden eşim daha dayanıklı bu konuda onun ıyılığı için bu aşılar ıkı dk ağlar susar der ben direk odadan çıkarım duramam
-Reklam-
0 oy
tarafından
O ağlar bende ağlarım. Rabbim kimseyi çocuğunun sağlığı ile sinamasin. Hasta çocuklara şifa versin annelerine babalarına güç kuvvet dayanma gücü versin. Biz bı aşi da kötü oluyoruz.onlar hergun neler yapıyorlar 
tarafından
Dimi neler yapıyorlar oysaki aslında devlet yardım etmeli okadar zengin şnsan var neden yardım etmiyorlar
tarafından
Devletin desteği lazım zaten tedavilerini bağışlarla yaptira biliyorlar tek zengin insanlarin çoze bileceği bir durum değil
0 oy
(7,118 puan) tarafından
Hepimiz üzülüyoruz ama sağlıklari için yapıldığından insan biraz teselli buluyor. Benim de içim gidiyor:( Neyse ki 2 yıl kadar aşımız yok artık. 
0 oy
(444 puan) tarafından
2 gün önce bizde aşı olduk bunun daha kötü versiyonu var canım. O da bebeğin ağlayınca kaynananın kucağına alıp sakinleştirmesi senin afedersn ml gibi kalip bakman.. 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 218 göst.
26 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 291 göst.
+4 oy
6 cevap 523 göst.
24 Mart 2025 Moda kategorisinde 1Gozbebegimmm (4,315 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 232 göst.
15 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde .mmmm. (441 puan) tarafından soruldu