Kızlar benim dediğim çoğu şeyi anlamıyor ya. Mesela kumandayi verirmisin kızım diyorum test etmek amaçlı bakiyo gözüme pel pel tekrar ediyorum egiyo başını öne bide bazen kizmami gerektirecek davranışlarda bulunuyor uyarıyorum oturuyo saatlerce gözü kapalı bekliyor gözlerini yumup hiç ellemesem öyle bekliyor tabağa portakal koyuyorum meyve falan koyuyorum ilk başta sofraya oturup yiyor sonra kalkıyor kızım otur ye dökülmesin diyorum gözümün içine baka baka tabağı daha çok eğiyor yere doğru kızım yapma öyle hadi otur soframiza diyorum gene aynı yapıyor kraker veriyorum gidiyo yarısını yiyo yarısını evin bi köşesine bırakıyor parkelerin üstüne falan ben baya bi farketmiyorum öyle yaptığını bazen sonra gelip bidaha istiyor toplu koyunca tabağa ayağını falan sokuyor içine veya kafasından aşağı döküyor o yüzden tek tek veriyorum bittikce gelip alıyor zannediyordum meğerse hanımefendi yarısını yiyip yarısını stok yapıyormuş dün şok oldum içeriye bi geldim yerde yarım yarım kraker birsürü kırıp koyuyor desem yanimda yiyordu yarısını sonra içeri koşuyordu bende oyuncaklarına geliyor zannediyordum daha birsürü var bu tür anlatsam roman olur bi yandan da çocukta bi takıntı sanirsam böyle halı ***** olur veya battaniye tor top durur onu dümdüz edene kadar çabalıyor ben akıl sır erdiremiyorum artık kızımın yaptıklarına