0 oy
120 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Yemiyo yese bile yemek seçerek yiyor hani hep özel seyler istyor her dakika özel yapamam ki bi pilav bile olsa yemesi lazım ama yemiyo işte insanın maddi gücü olması lazım hergün hergün farklı değişik şeyler yapmak için sizinkiler de öylemi mesela bugün kahvaltı da sucuklu yumurta yemedi caya ekmei doğradım ondqn az yedi kalkyi öğlen iki veya üç kaşık pilav şimdi bu saate kadar yemedi

5 Cevaplar

0 oy
(144,854 puan) tarafından
zorlama baci nasilsa acikcak
tarafından
Yemeyince bende sartel atyo
(144,854 puan) tarafından
bemdede atiyo devreye esim giriyo hemen o yuzden yemedimi hemen esim alip oynuyo falan
-Reklam-
0 oy
(1,856 puan) tarafından
21 aylık çocuk ve sucuklu yumurta mı :) 

Haşlanmış yumurta domates zeytin salatalık sun yer birinden birini 

Ya da ıspanaklı omlet (patatesli-brokolili-avokadolu vb her şeyle yapabilirsin omletini)

Öğlen de çorba ver muhakkak alışkanlık olsun pilav olmaz ağır olur 

Aksam da ne istiyorsan onu ver ama sadece tavuk pilav verme kabız olur sebzeli tavuk verebilirsin sebze muhakkak şart 

Meyve de yiyorsa sıkıntı yok oglen sebzeli mercimek verirsen akşam sadece nakarna ile geçiştirebilirsin 
tarafından
Yemiyor kuzum yemiyor işte
0 oy
(796 puan) tarafından
benimki de oyle  20 aylik yumurtayi degistirip yapiyorum yerse azcik ondna yiyor onun disinda aşırı yemek ayiriyor her zamn da et tavuk alinmiyor butce yetmez ona evde ne pişirsem yedirmeye calisiyorum ama yok bazen deliriyorum babasi aliyor yanimdan ama cok zorluyor inan sadece iki kasik corbayla iki gun durdu yeminle yine yemiyor biraktim artik yemiyosa ac kalsin diyorum icim el vermiyor bazen ama benimki hala emiyor ona guveniyor bence 
tarafından
Memeye güveniyor evet memeyi braknca yiycek ve sonrası yine hüsran
0 oy
tarafından

Benim balımda yemiyo yhaa zorla yediriyorum

0 oy
(97 puan) tarafından
Yeni nesil çocuklar boyle galiba benm oglan da oyle 23 aylik kolay kolay birsey yemiyor süt iciyor secici bgun nasil olduysa tost yaptim biraz yedi aksam yemekte de salata yiyor 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 175 göst.
16 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatym35 (827 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 80 göst.
28 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 186 göst.
9 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zoze49maho67 (1,234 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 384 göst.
2 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Nur ela (3,799 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,331 soru

23,663,635 cevap

309,115 kullanıcı

...