0 oy
259 göst.
Diğer kategorisinde (18 puan) tarafından
annelerim ablalarim geçen de sormuştum fakat biraz yanlış algilandigimi  düşünüyorum. bir sürü psikiyatrik ilaç kullandım 5 yıldır  fakat düzenli olmamakla beraber 1.5 yıldır evliyim cinsellik anlamında dürtü  duyu his hiçbir şeyim yok doktoruma söylememe rağmen bu konuda bir ilaç vermedi.eşimle biraz bu konuda anlaşamıyoruz cinsellik duyguşunu hiç yaşamadım.bunu geçtim geçmişte  koltuk altından gidiklanan ben asla bir şey hissetmiyorum.artık ne gülüyor ne de anlayabiliyorum. tamamen körelmiş durumdayım. ne yapmam gerekiyor  verdiği ilaçlar arifay ve wellbutrin şuan bugün gittim.cinsellik konusunu açınca biraz onyargili davrandı bana sanki.bu konuda yardımcı olursanız sevinirim 

2 Cevaplar

0 oy
(534 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Geçen açtığın postta gereksiz yükselmiştin bana ama bilgilerimi paylaşayım ben . Antidepresan ilaçlar isteksizlik yapabiliyor . Kullandığın ilaçlarla alakalı bir durum bu doktorun nasıl ilaç vermez anlamadım . Bi yakınımda da aynı durum söz konusu keşke önceki posta bunu da yazsaydın. Doktor nasıl doktormuş öyle bilgilendirmemiş seni bu bu ilaç isteksizlik yapar diye . Muhtemelen ilaçlarını değiştirmen gerekir bu hissizlik mutsuzluk bir şeyden keyif alamama hali çin . Şahsi görüşüm başka doktora gitmen yönünde 
(18 puan) tarafından
teşekkür ederim mastika kusura bakma lütfen hakkını helal et.Ama doktor gerçekten umursamadı bile
(534 puan) tarafından
Helal olsun önemi yok , doktorunu değiştirmen en doğrusu olacaktır cnm
-Reklam-
0 oy
(3,187 puan) tarafından
Kullanılan ilaç etkılemıs olabilir. Hastalık la alakası yok bunun.baska doktora gıt  danış ilaçlarını değiştirsin. 
(18 puan) tarafından
abla 5 yıldır DÜZENSİZ  yani ilaçları düzenli kullanmayacak
paxera
citoles
cipralex
ozaprin
arifay
abizol
arifay
rexapin
lustral
litruril
depakin
bunları kullandım bıraktığım zaman da oldu şimdi çaresiz durumdayım. ne yapacağımı bilmiyorum koreldim artık duygu ,dürtü, duyu hiçbir şey kalmadı ben de.
(18 puan) tarafından
şok  etkisindeyim öfkeden başka duygum kalmadı ne aglayabiliyor ne gülebiliyorum  içime kapandım artık umudum kalmadi
(3,187 puan) tarafından
İlaçlar zaten ınsanı mal edıyor gercekten bak bende oyle oldum. Ve bazı ılaclar ınsanı ağır depresyona sürüklüyor. Yan etkılerınde de yazıyor. Sende de öyle olmus. Duzensız kullansan bıle sonucda kullanmıssın hemde cok ilaç kullanmıssın. Anlıyorum seni. Gerçi ılaclar da çözüm değil hiç bir şeye. Kendi kendı ne düzelmen lazım. Ben kac sene ılac kullandım yatılı tedavı gordum işe yaramadı. Sonrasında zaman la kendıme ne kadar kızdım guzel yasamam gereken hayatımı mahfettım onu fark ettim. Kendi kendı ne iyileşmekden baska caren yok canım. Umudunu kaybetme ben cok kez kaybettim ama yenı umutlar doğuyor. Tüm hislerini kaybetme sebebın ilaçlardan depresyon dan yada hastalığından kaynaklı. Güzel şeyler olacağına inan. Bipolar da zor hastalık bana da teşhis konmustu. Bipolar zaten kişilik bozukluğu demek. Senin ıcınde olan duyguların İn bozukluğu davranış seklının hıslerının bozukluğu demek. Allah a sıgın dua et.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 320 göst.
0 oy
10 cevap 202 göst.
0 oy
1 cevap 171 göst.
7 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Busra2345 (176 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 503 göst.
4 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eminenur (102 puan) tarafından soruldu

411,044 soru

12,372,096 cevap

42,481 kullanıcı

Kategoriler

...