0 oy
377 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Evde düşük yaptim bir kez daha doğurdum sandım. 7 haftalık gebelik bebek oluştuğu gibi ölmuş neredeyse yarim kilo parça düşürdum bitmiyor. Hastaneye gittim biraz parçalar kalmış dedi dedim ilac verin vermiyoruz dedi Kurtaj yapacaklardı izin vermedim canlı kuretaj yapıyorlar.  4 gün oldu hala parçalar düşüyor ağrılı sekilde kanamam da yoğun 40 li kadını düşünün bazısının yoğun geçer ya bende öyle oluyorum dogum yada dusukleerimde.  Ne yapayım devlet canlı yapıyor bir hastane var oda cok uzak ters düşüyor bize

birde korkuyorum 7 ay once Bayıltan o hastanede kuretaj oldum iç kanama geçirdim onlar yüzünden hastanede yattım  anemiye düştüm kan kaybından korkuyorum onlardan. 

Evde

düşük yapıp tamamen kurtulmanın yolu yok mu?

6 Cevaplar

0 oy
(629 puan) tarafından
Cok kucuk cnm adet sokturucu al tamamen duser rabbim kucagini bos birkmasn cnm benim valla brnimde adetime var daha ama bir kasiklarim agriyor korkuyorum acaba hamileyimde dusukmu oluyor oyle aciyor
tarafından
Yaaa ama zaten adet görüyorum kanamam hic kesilmiyor geçen cumartesi günü başladı kanama sali günü düştü 7 gündür bitmiyor hala cokk yoğun tarlusal daha da yan etki yapmaz mı.
Allah senin de gönlüne göre versin canım
(629 puan) tarafından
Cnm benim korkma dusuk yapmak icin hapi niye vermedi ya eczane vermezmi alsan  vermesi lazimdi cok dengesz bir doktorms belliki bir doktora daha gorun benim ilk dusugumde kanamam baya surdu yogun sekilde korkma
tarafından
Düşük ilaci adet söktürücücu mu oluyor kuzum.  Ben başka birsey sanıyordum.  Kurtajdan sonra kanamam leke leke  oluyordu bu evde düşük diye hic kesilmiyor
(629 puan) tarafından
Korkma cnm adet sokturucu rahmi temizliyor ordaki kani bosaltiyor dusuk ilacida ayri oda adi ustunde dusum icin kullaniliyor
-Reklam-
0 oy
(2,683 puan) tarafından
Devlette uyanık yapmıyolar canım ilk bebeğimin kalbi durmuştu uyuttular beni kürtaj esnasında hiç hissetmedim bile
tarafından
Yapıyorlar canim sen nerde yaşıyorsun.  Burada bur devket hastanesi var bayıltıp yapan o da kanuni hastanesi. Yanlış işlem yüzünden iç kanamam saatlerce durmadı durdurmadilar da. 2 gün yattım orda. Kan takviyesi yapmayı bıraktim kan ılaci bile vermediler çıkış yaparken
(2,683 puan) tarafından
Ankara da oturuyorum ben çok geçmiş olsun Zübeyde hanım var oraya gitmiştim
0 oy
tarafından
O 7haftalik degilmis gec farketmissin ben 3kere  7haftalik dusurdum parca geldi kanamam oldu bitti ama 9haftlaik dusugumde yarim kiloyu birak daha fazlasi geldi acil kurtaja alindim kan kaybinda sok gecircekmisim cunku kalan parcalar kanamaya sebep olmus rahmimi alcaklarmis nerdeyse imkanin varsa ozele git uyutsunlar
tarafından
Ben 7 haftalık diyirim onlar 6 buçuk haftalık diyorlardı.  Normali tam 8 haftalıkti sim sata göre
tarafından
Korkuttun kiz beni Allah Uzak etsin benden
tarafından
Herkesten uzak etsin amin
0 oy
(1,764 puan) tarafından
Boylede anemi gecirirsin benim annemde evde dusuk yapmaya calisti ben kucukken sonuc elinde tepsiyle bayildi evde babam yoktu komsulari cagirdik aldilar goturduler vucudundaki kan sifirlanmis doktor demiski bu kadar kan kaybedene kadar neden getirmediniz iki gun hastanede yatip kan verdiler damardan seni korkutmak istemem ama bence doktora git cok yogun kanaman varsa
tarafından
Valla var hafta sonu devket kurtaj yapar mi ki
(1,764 puan) tarafından
Yapar tabi yogun kanama varsa tedaviye alirlar icapcisi vardir illaki
tarafından
Kan ilaci kullaniyorum aylardır
(1,764 puan) tarafından
Olsun cnm kan ilaci kullaniyorsun ama suan fazla kan kaybediyorum diyorsun tehlikeli olabilir soka girersin bak zaten vucutta ortalama 3 4 litre kan var yani
tarafından
Valla kaybediyorum 3 numara bebek bezini sabahtan beri 4 defa değiştirdim her gun böyle gece sayısı kaç olur bilmiyorum
0 oy
tarafından

Canlı kürtajmı yapıyolar

tarafından
Evet ne uyuşturma ne bayıltma.

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 306 göst.
25 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Melisaomersamet (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 242 göst.
25 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nisan KC (4,100 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 75 göst.
+1 oy
2 cevap 152 göst.

Kategoriler

1,495,698 soru

24,434,266 cevap

352,709 kullanıcı

...