30 yaşındayım bı kızım var 7.5 yıllık evliyim..bundan 6 yıl evvel babamın birisiyle msjlastigini öğrendik annem görmüş whatsapta..faceden bulmuş sonra baya sorun yaşadık hepimiz moralman çöktük bnde babama ağır konuştum kaç yaşındasın utanmadinmi diye bı erkek kardesim var o zman 5 yaşındaydı ondandami utanmadin damadindandami utanmadın dedim beni çok üzdün senden asla bunu beklemezdim herkesten beklerdim benim babam yapmaz derdim diye bı ton laf söyledim özür diledi ağladı ne deseniz haklisiniz elim kirilsaydida konusmasaydim dedi.bi daha açmadık bu konuyu..bugün telefonuna bakmış annem Messenger hesabı açık.o zamandan sonra kapatmıştı güya hesabını.facede açık flan değildi onu görmedim dün silmiştim Messenger görmüş annem hesap açık iki kız çıkmış karşısına ben eskiden kalmadır diye düşünüyorum ama annem profil resmi aynı deyip duruyo ne demek istiyo anlamadimda bugünde tartıştılar babam bosanalim diyo afedersiniz gö.tüde yemiyo çok yoruldum artık.o zman eşimle demiştik anneme ayrıl gel bizimle kalın kapımız açık eşim kendi dedi sonra hallettiler ama işte insanın içinde kuşku kalınca güven gidince hep pimpirikli oluyo..babamda sen kafanda kuruyorsun delisin diyo en sonunda ben delircem o olcak...uzun oldu hakkınızı helal edin öyle dertleşmek istedim sadece :(