0 oy
354 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (519 puan) tarafından
Mesai ye kaldığı zaman is yeri pogaca vermiyor öğle yemeğine kadar acıkıyor 6 kişi anlamışlar yarın evden birşeyler getirelim diye toplu yiyecekler  eşim de bana kahvaltılık koyar mısın yanıma dedi ama bu saatte dedi evdeki peynirin tadı güzel değil koydum ama napiyim evimizde pek kahvaltımızınız kalmadı bu arada vişne reçeli incir reçeli koydum küçük kaplara az yesil zeytinle az siyah zeytin vardı koydum . Ananemin yolladığı kahvaltılık sostan vardı biraz ondan koydum birde yer fıstığı ezmesi vardı yeni açılmış onu koydum.  Ama şimdi herkesin eşi yanına poğaça börek yapar ben ne yapicam eşim mahcup olacak ama bu saatte haber verdi bana söyle bildiğiniz pratik bir kahvaltılık tarif var mı birde dondurucuda 4 tane hazır pizza var acaba onu koysam çok mu abes olur

6 Cevaplar

0 oy
tarafından

Kuzum poğaça yap börek yap sebze kızartması yap

(519 puan) tarafından
Canım poğaça için pek içim de yok
(328 puan) tarafından
Sade yap
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yufkan var.mi canım 
(519 puan) tarafından
Maalesef yok canım bilseydim alırdım birşeyler işte
0 oy
(147,164 puan) tarafından
kizartma yap sabah birazda yogurt koy taze ekmek alsin giderken yada termosa cay seker falan ekle
(519 puan) tarafından
Valla 2 patatesim kaldı kızartma çok mantıklı geldi tuh ya çay veriyor iş yeri de şimdi herkesin eşi birseyelr yapar inan ki evde de birşey kalmadı gündüzden haberim olsaydı böreklik pogacalik birşey alirdim
0 oy
(4,691 puan) tarafından
Balon pişi yap canım güzel olur 
(519 puan) tarafından
Bildiğin tarifi var mı canım bir kere pisi yapmayı denedim kötü oldu da
0 oy
tarafından
En kolay pişi var hem ağır durur cnm benim eşimde yanında götürür her sabah sürekli akşamdan hazırlarım iki dk poğaça yapabilirsin çok zor değil cnm mayala aşk ver sabah erken kalkıp pişir sıcak olur 
(519 puan) tarafından
Canım pogacalik da çok malzemem yok ondan kara kara düşünüyorum:( bilseydim gündüzden alırdım birşeyler yapmak için
0 oy
(4,691 puan) tarafından

image

Hep bu tarife yaparım sadece bardakla kesmem açtıktan sonra bıçakla kare kare keserim hamur artmasın diye her pazar yaparım eşim çok beğenir 

(519 puan) tarafından
Teşekkürler canım

İlgili sorular

0 oy
37 cevap 1,260 göst.
16 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
155 cevap 3,494 göst.
16 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Feyzan (241 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 392 göst.
28 Aralık 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu