0 oy
592 göst.
Diğer kategorisinde (2,263 puan) tarafından

Sadece 1 tane çok ufak beyaz leke vardı bayadır da vardı bugün baktım koluna bir kaç tane daha çıkmış 

image

ufak ufak belli belirsiz beyaz lekeler var sadece fotoyu çektiğim yerde var başka yerde yok. Acaba neden olur ? Kontrolünde doktora da sorucam

11 Cevaplar

0 oy
(5,343 puan) tarafından
Arada kontrol et usuyunce  cikip sonra kayboluyormu
(2,263 puan) tarafından
Yok canım kaybolmuyor sabahtan beri aklıma takıldı valla
(5,343 puan) tarafından
Canim kontrol.et gecmezse cogalirsa doktora gotur bakalim ne diyecek
-Reklam-
0 oy
tarafından
Doktor kontrolünü değilde aceba daha yakın zamandamı götürsen canm
(2,263 puan) tarafından
Yarın gidicem zaten canım kan değerlerine falan da baktircam inşallah vitiligo falan değildir ondan korkuyorum
0 oy
(29,597 puan) tarafından

Muayne ettir derim

(2,263 puan) tarafından
Yarın gidicem canım kan değerlerine baktircam bunu da sorucam doktora inşallah vitiligo fan yoktur
(29,597 puan) tarafından
Allah korusun cnm baktır
0 oy
tarafından
Viltigo olabilir canım bir doktora götür istersen küçük olduğu için belli belirsiz duruyor kendisi büyüdükçe bildiğim kadarıyla Viltigo da büyüyor 
(2,263 puan) tarafından
Ayy bende bundan korkuyorum inşallah yoktur ya yarın gidicem kan değerlerine baktircam bunu da gösteririm inşallah korktuğum başıma gelmez
tarafından
Eşimin kizeninin  yuzunde bacaklarinda kolunda kasında  var  baya büyük beyazlik o
tarafından
Ama bak İnternete canım kimisinin de küçük oluyormuş
0 oy
tarafından
Bu lekenin biraz büyüğü benim bebegimin midenin üstünde var ne acaba bu 
(2,263 puan) tarafından
Sadece bir tane mi var canım yoksa birden fazla ufak ufak lekeler mi ? Tek bir taneyse doğum lekesi olabilir ama benim kızım da bir tane ufacık vardı bir şey olmaz diye önemsemedim bugün fark ettim birkaç tane daha çıkmış yarın gidicem doktora inşallah vitiligo falan değildir
tarafından
Bir tane ama dogdunda yoktu yeni çıktı
(2,263 puan) tarafından
Kontrole gittiğin de sor istersen canım benim kızımda da bir taneydi bugün baktım birkaç tane daha var
tarafından
Bi soruyum onu korktum şimdi inşaallah önemli birşey değildir ikimizin bebegininkide
0 oy
tarafından
Küçükken kuvezde kaldımi yada çok iğne vuruldumu
(2,263 puan) tarafından
Evet sarılık geçirmişti 2-3 gün fototerapi gördü toplam 6 gün kuvezde kaldı
0 oy
(41 puan) tarafından
İçini karartmak istememeö.. İnslkahh degildır ama bu leke vitiliga cunku eşimde var... 

En kısa Zamanda tedavıye basla.. Ne kadar erlen o kadar ii.. 

Eşim de 12 yıldır var. 1 senedır var dıosun.. En kısa zamanda gıt. Kan da net cıkar.. İi bir doktor ve erken tedavi olursa gecer. Ama üstüne düşmezsen gecmez ve büyür. Elle olması sebebı elde kemik cok.. Ayak parmakları da cok olur.... Ne kadar küçük o kadar kolay tedavidir. .. 

Ben de kızımda olur die korkuyorum kocamda var... Ama cok şükür olmadı henüz.. Nasıp.. 

En kısa zamanda gıt hıcc bekleme.. İi bir doktor bul hemde.. 

Cokk gecmıs olsun inşallah vitiliga degildır.  
(2,263 puan) tarafından
İnşallah değildir yaa kızımda bir tane ufacık vardı onemsememistim bir şey olmaz diye ama bugün fark ettim birkaç tane daha çıkmış inşallah yaniliyorumdur yaa
(41 puan) tarafından
İnş degildır. . Ons.. Ama olsa bile korkma cocuk cok kucuk gecer dogru tedavi ile.... Eltımın kızında 1 yasında basladı. 3 sene tedavi ettiler gecırdı. Uzun bir tedavi süreci var. Ayaklarına ve.. Kızının. Özel bölgesine bak. Bu hastalık ilk olarak kişilerin özel bölgesinde başlar   aslında genelinde.
0 oy
tarafından
Yengemin çocuklarinin yuzunde  var dı doktora götürdü doktor güneşten kaynakli  olabilir demiş
(2,263 puan) tarafından
İnsallah öyle bir şeydir de vitiligo değildir
tarafından
Allah korusun kuzum eşimin kuzeninde var o hastalik su gibi kız ama yüzü kaşı heryerinde büyük lekeler var
0 oy
(3,164 puan) tarafından
Benim de 2 buçuk yaşındaki oğlumun bacaklarında var sinek ısırıggında.yara oluyordu sonra iz gibi beyaz lekeler kaldı. Neden olur da geçmez ki
(2,263 puan) tarafından
İnşallah bizimki de öyle bir şeydir

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 304 göst.
7 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birdilektut (1,315 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 448 göst.
1 Haziran 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bebegimm (418 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 95 göst.
18 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zehra_2020 (758 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 456 göst.

Kategoriler

1,441,121 soru

23,689,395 cevap

310,815 kullanıcı

...