0 oy
200 göst.
Aile kategorisinde (11 puan) tarafından
Herkese merhabalar. Benim 4 yasinda bir kizim var. Şimdiyse erkek bebek bekliyoruz. Aralarında 5 yaş olacak Allah izin verirse... Sorum şu;  kızımın büyük  olmasi avantajmı sizce? Yoksa kizlar daha duygusal olduğu icin kendini yalnız hissedebilirmi doğacak  bebek erkek olduğu icin?.kizim kiz kardes diye umut ediyordu halada oyle istiyor ama nasip biz cok sevindik birde oglumuz olacağına .. yani evde durumlar nasil oluyor kizla erkek cocuk arasinda paylasimlar oluyormu malum 5 yas olacak bide arada...birde kiz annesi ve oglan annesi olmak arasinda cok fark varmı henüz yabanciyim oglan annesi olmaya ve doğana kadar anlamayacağım o yuzden danismak istedim

5 Cevaplar

0 oy
(3,551 puan) tarafından
Benim 2 kızım var 7 sene sonra oğlum oldu. Çok farklı geldi. Erkek bebek daha güçlü. Daha aksi oluyor. Ama ablaları çok seviyor.. Bebeğim de onları 2 aylık hele büyük ablasını görünce gözüyle gezdiriyor. Gülüyor ona. İkisinin de tadı ayrıymış. Çok şükür tattırdı rabbim. Seninki 5 yasındaymış. Biraz kıskanclık olabilir. Bizde bile oldu ilk eve gelince adapte olmak zor oluyor. Ama geçiyor. 
(11 puan) tarafından
TEsekkurler.Peki 2 kizinizin arasindaki kardeslik bagi ile erkek kardeslerine olan baglari farklimi aynımı.
(3,551 puan) tarafından
Farklı gibi geldi bana.ikş kızın yaşları arasında ikibucuk yas var. Bazen çok sıkılar bazende sürekli didişirker. Birbirlerini geçme yarışındalar heryöndem ama oğlana ikisi de ayrı Bi düşkün. Ufak oldugu için herhalde.
-Reklam-
0 oy
(800 puan) tarafından
Benim düşüncem kardeş kardeştir kızı erkeği olmaz. Kiz kardeşi de olsaydi belki zit karekterli olup anlaşamazdi da kiz kardeşi olup erkek kardeşiyle daha iyi olanlarda var. Zaman gösterir sağlıcakla gelsin. 
(11 puan) tarafından
Haklısınız bu boyuttanda bakmak gerek .teşekkür ederim
0 oy
tarafından

12 yasinda bir kizim 7 aylik bir oglum var.

Bizde yas farki cok fazla, kizim elim ayagim, kardesine deli oluyor bakar oynatir gozum arkada kalmaz ona emanet ederken. 

Ama kiz cocuk ve erkek cocuk arasinda far var mi dersen, valla ben kizimda cocuk buyutmemisim :D

Erkek daha 7 aylik ama boyle bir hareketlilik afacanlik yok. Uyumaz surekli oyun ister o poposu 1 saniye sabit durmaz asiri derecede afacan. Daha inatci daha hareketli daha yoruyor insani.Kiz daha naifti :D

(11 puan) tarafından
Yorum icin teşekkürler.  Bizde kız pek naif değil Benim kızım duygusal ve narin olsada enerjik ve cok hiperaktif umarim oglan tersi olur :)
tarafından
Allah gonlune gore versin insallah :)
0 oy
(6,047 puan) tarafından
Benimde kızım 4 yaşına girdiğinde hamile olduğumu öğrendim. Şimdi aralarında 5 yaş var. Ve çok uyumlular  bebeğim 6 aylık. Kardeşiyle oynuyor. Kızımda kız kardeş istiyordu. Doktor ultrason ile kızıma kardeşini gösterdiğinde. Bunu alın kız köyün demişti o kadar ki kız çocuk istiyordu. Biz sürekli alışverişleri beraber yaptık kardeşine kendisi de kıyafetler seçti. Yavaşça sevmeye başladı. Hee arada onu daha mı çok seviyorsunuz dediği oldu. Ama onun dışında kıskançlıklar sorunlar yaşamadık. İnan doğunca çok sevecek. 
(11 puan) tarafından
Benim kızımda ayni cümleyi kurdu inanirmisiniz:) cabuk oraya kız koyun dedi doktora.  Umarim soylediginiz gibi olur tesekkur ederim
0 oy
(119,070 puan) tarafından
kizima hanileyim bakalim ne olcak bende merak ediyom

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 529 göst.
5 Mart 2021 Diğer kategorisinde Mislimisli003 (3,895 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 114 göst.
0 oy
36 cevap 284 göst.
0 oy
10 cevap 290 göst.
19 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Prens annesii23 (169 puan) tarafından soruldu

377,941 soru

11,312,622 cevap

34,745 kullanıcı

...