0 oy
308 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

8 aylık olduk artık çok zor çekimler yapıyoruz:angel:

image

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ya tosbaaa ❤️❤️ 

Masallahhhj
tarafından
Teşekkürler :))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Maşallah canım Rabbım bağışlasın inşallah ❤
tarafından
Teşekkürler :)
0 oy
tarafından
Maşallah Allah bağışlasın sana çok tatlı 
tarafından
Teşekkürler :D
0 oy
(4,394 puan) tarafından
Yaa maşallah 41 kere üstündekine bayıldım nerden aldın canım 
(4,394 puan) tarafından
En iyisi öyle yapayım canım almak yerine kenara para koyayım ama bende de şu düşünce oluşmuş her şeyi hazır olsun ya doğunca belli Bi süre dışarı çıkılmaz zaten mart ayı daha soğuk onu da çıkaramayız ben de bırakıp çıkamam sonuçta falan sanki dağ başında yaşıyorum ben almasam eşim aileden birileri alır neden böyle Bi düşünceye girdim bilmiyorum yani :)) annelik hormonlar falan sanırım :))
tarafından
Canım bedeni değişene kadar Haziran geliyo zaten olmadı internetten trendyoldan getirtirsin. Şimdi paran olsun yeterki. Hem hediyeler gelir. Sen şimdi ilk 3 aylık hazırlığını yap yeter. Biraz büyüyüp ele gelince zaten dışarı çıkalım gezelim diyeceksin
(4,394 puan) tarafından
Doğru canım çok haklısın ben dediğin gibi yapayım en iyisi çok teşekkür ederim tavsiyelerin için ❤️
tarafından
Rica ederim canım bana diyen olmadı bazı kıyafetler 1-2 kere oldu verdiğim paraya üzüldüm. Artık yaşına göre alıyorum önceden almıyorum. Bez de öyle stok yapmak mantıklı değil. Sağlıkla al kucağına
(4,394 puan) tarafından
Çok saol canım amin cümlemiz insallah sende sağlıkla büyüt minik prensi insallah
0 oy
tarafından
Yüzünü de gorseydik yaaa minnoşun 

Maşallah maşallah 
tarafından
Eşim diyor ki paylaşıp çocuğa nazar değdiriyomusum ondan durmuyomus. 8 aydır öğrenemedi oğlunu :D
0 oy
tarafından
Bizde 7 aylık olduk ama tek yapamadım eşim evde kaldığı gün çekecez inş ama konsep aklımda yok 
tarafından
Benim sorularıma bı bak hepsini paylaştım fikir olsun
tarafından
Tmm cnm tşk ederim ☺️
0 oy
(1,700 puan) tarafından
Ayşşşş çöl tatlı yaa
0 oy
(45,017 puan) tarafından

Oyy masallah<3

0 oy
(136,513 puan) tarafından