0 oy
144 göst.
Diğer kategorisinde (1 puan) tarafından
Bebeğim de süt alerjisi çıktı başlarda mamayı kabul edip içiyordu şimdiler de ise içmiyor içse de fışkırarak kusuyor.almak isteyen olursa uygun fiyata satmayı düşünüyorum.
notu ile kapatıldı: Ozelden iletişime gecilsin

4 Cevaplar

0 oy
(1,249 puan) tarafından
Süt alerjisi için seninde diyet yapman lazım sakın. Çocugu üstten kesme zaten başka bir şey yiyemiyom sen diyet yap kız kardeşimin oğlundada vardı kız sene süt peynir yogurt yumurta olan hiç birsey yemedi Paketli gıdada tüketmedi bebeğe vermedi tabisadece sebze ve et tükettiler dikkat et çok üzüldüm size bacım çok çekti çocuk çok rahatsızdı 1 yaşını geçince kurtuldular şimdi gayet iyi 
-Reklam-
0 oy
(1,856 puan) tarafından
Kaça satıyorsun merak ettim tanesini 
0 oy
(2,109 puan) tarafından
Canm zatn ücretsiz almiyomusun hayrına veriver işte ha parayla aldıysan bilemem benm kızımda da vardı biz ücretsiz alıyoduk her ay
0 oy
(1,619 puan) tarafından
Benimkindede var ya alistiramadim mamaya siz içine ne koyuyordunuz ictigi donemde
(2,109 puan) tarafından
Bende kullandm canm bizim doktor 1 çaykaşığı pekmez koydurtururdu
(1,619 puan) tarafından
Pekmezle denedim kız daha kötü oldu tadı çocuğa vermeden dedim bi bakım ne kadar kötü olabilir tadı ay çok fenaydı ya yarim saat bulandı midem
(2,109 puan) tarafından
Ayy evet kokusu bile berbattir ama zamanla alisiyorlar ben çok zor alıştırmıştım 1 yaşından sonra meyvelileri var canm
(1,619 puan) tarafından
Inşallah ihtiyaç kalmaz da o zamana geçer ya çok zor alerjik bebek hiç bisi yediremiyom
(2,109 puan) tarafından
Kuzum genelde suruyo 1 buçuk yaşına kadar suruyo ama belli de olmaz ims sizinki daha kısa sürede gecer

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 92 göst.
25 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Elif222222 (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 255 göst.
5 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 125 göst.
25 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 239 göst.