0 oy
143 göst.
Aile kategorisinde (206 puan) tarafından
Ve şartlarda 20 krediye kadar ders seçip aralıkta bütün sınavlara girip mezun olunuyormus şimdi 17 30 Kasım aralığında yeniden ders seçmek için bölümü açmışlar benim anlamadığım nokta zorunlu dersleri seçin eksik kredinizi tamamlayın diyo ben siteye girdim ama seçmeli ve ortak dersler yazıyo bu ortak ders zorunlu ders mi oluyo ama benim 44 kredi eksiğim var ve 42 tanesi ortak bitane si seçmeli otamatik vermişti şimdi ben secmeliyi silip ortak ders mi eklicem nasıl oluyo bu eğer ortak ders ekleyeceksem baktığım derslerden coğrafya biyoloji matematik den beni muaf etmiş yinede muaf olduğum derslerden  birini secsem olur mu ki 

4 Cevaplar

0 oy
(2,621 puan) tarafından
Kızzz beynim error verdiii anlamiyommm
(206 puan) tarafından
Kız açık lise okuyanlar ve 18 yaş üstü 20 derse kadar eksik kredilerini 30 kasıma. Kadar tamamlayıp aralıkta gireceği sınavda mezun olacaklar
(2,621 puan) tarafından
Kız baktımda şimdi.Bemim 66 kredi vardı.Ders seçtim tekrardan en fazla 20 ders seçiliyor.64 kredi oluyor en fazla.Mezun olmam için toplamdan 170 kredi lazım.Dedigin şey mümkün değil.
-Reklam-
0 oy
(669 puan) tarafından
Ben bu kredi isini anlamadm valla kac kredi verince mezun oluyoruz 
(206 puan) tarafından
Şimdi 18 yaş üstü olanlar ve 5. 6. Veya 7. Dönemde olanlar eksik kaç kredim varsa  şuan sisteme girip zorunlu dersleri seçip aralıkta girecegin sınavda mezunusun tabi sınavları geçersen yani  şimdi benim eksik kredim 44 ve1 dönem 35 kredi ben 44 krediyi tamamlamam için 2 dönem sınava girecigime bakanlık şans vermiş kaç kredim eksikse 1 dönemde bitirebilecegini söylemiş yani ben şimdi sisteme girdim 1.donem için sectigigim 35 krediyi 44e yükselti ders seçerek bu sayede ben 1 dönemde yani aralıkta derslerin hepsini vercem mezun olacam inşallah
0 oy
(1,068 puan) tarafından
20ders seçebiliyorsun  seçmeli dersleri silip ortak ders alman lazım  kredinin doldursanda vermen gereken zorunlu  dersin varsa mezun olamıyormuşsun ben bunları anladım takip ediyorum  bende yeni kayıt yaptırdım seçmelileri silip ortak ders seçtim 
0 oy
(14,696 puan) tarafından
Ortak ders zorunlu oluyor tüm ortak olanları seç. 20 tane ortak seçersin zaten. Bende sınavım var seçtim ilk açıldığı gün inşAllah mezunum ☺️
(206 puan) tarafından
Şimdi 20tane mecbur muyuz benim 44 kredi eksiğim var ve ben 17tane seçtim zorunlu dersi kredim tamamlanıyor 3 tane daha mı secicem 20yemi tammalayacam
(14,696 puan) tarafından
Canım puan yükselmesi için bence tamamla benim de 8 tane kalmıştı ne olur ne olmaz diploma puanına işler diye 20 ye tamamladım 108 kredi de ordan gelirse 280 kredi felan yapıyor yani bence eklemelisin kredi puanı yüksek olanlardan
(206 puan) tarafından
Ben zaten lise 12den bırakmıştm önceki derslerim puanları yüksek ve bu benim acikdan ilk kaydım ve ilk ve son sınav olacak inşallah bir derslerin çoğundan yüksek puanla geçmişim 16tane sözel zorunlu ders vermişler ve bnde daha 1tane daha zorunlu olan geçtiğim dersi tekrar seçtim
(14,696 puan) tarafından
İyi yapmışsın. Ben bırakmıştım işte 5. Sınav bu son bide ondan dedim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 140 göst.
13 Eylül 2021 Kültür-Sanat kategorisinde Premsesannesi (661 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 99 göst.
17 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Elifelaemir (287 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 89 göst.
7 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Docentpapagan (496 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 140 göst.
17 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Peripella (164 puan) tarafından soruldu

406,131 soru

12,176,104 cevap

36,654 kullanıcı