0 oy
1,070 göst.
Diğer kategorisinde (399 puan) tarafından
Kızlar 3 ay oluyor yeni bi eve taşındık. Evime gelen giden sayılı kişi var 2 kişi geldiğinde evinde bı ağırlık var hep esniyorum bi huzursuzluk çöküyor dediler bazen bende de oluyor ama hergün değil cok kafama takıldı neden olur ki be yapabilirim aslında pek inanmam böyle seylere namazıni kilan duasini eden kuran okuyan bi insanim hep dua ederim ama canım sıkıldı yani

4 Cevaplar

0 oy
(164,044 puan) tarafından
yaa varya bizim arkadas grubu Var wp orda bisi yaziyodu sirkeli su yapip evin kosesinemi ne biyere koyuyomussun falan iyi geliyomus dogruysa
(399 puan) tarafından
Yaparım canm sagol
(164,044 puan) tarafından
tum ev silinir diye biliyom bende hem buyu gecirmez hemde hijyenik diye biliyom
(399 puan) tarafından
Hijyen açısından çok kullanırım çamaşırda ev silmede bulaşık makinesinde. Camlarda dolaplarda aklına gelecek heryerde yani
(3,282 puan) tarafından
Tabi canım hijyenık konusunda oyle fakat. Adını anmak ıstemedıgım 3 harfliler genelde kapı eşikler inde olurmus. Bilmiyorum. Benım ailem için once den hocaya gıtmıstık o sirkelı su İle cuma günleri 7 defa nas Felak okuyarak kapıları eşikleri silin dert sorun sıkıntı evde Kı huzursuzluk gider demişti o yuzden yazmak ıstedım bende :)
(399 puan) tarafından
Tamm canm çok sağol yaparım bende nazardan olduğunu düşünüyorum çok var üstümüzde nazar herkes öyle diyor bi okuyunca çeneleri ayrılıyor
-Reklam-
0 oy
(1,936 puan) tarafından
Ağırlık hissettiğin odaya bütün limonu koy küflenirse odadaki negatif enerjiyi alır bakara suresını vakıa suresını seslı aç dinlet evde 
(399 puan) tarafından
Tmm canm sağol hemen yapayım
0 oy
tarafından
Muska mi var acaba evde
(399 puan) tarafından
Valla bilmiyorum ki bizden öncekiler ayrılmış nisanli iken onlardan kalma bsiey mi acaba
0 oy
(2,129 puan) tarafından
Bu tür durumlarda korkutmak istemem ama ya nazar dır ya büyü, muska vardır evde.. 
(399 puan) tarafından
Ya nazar olduğuna adım gibi eminim ama muskayi bilemiyorum ev sahibi tam düğünü olacakken ayrılmış acaba ondan kaynaklı olabilir mi eşyaları salonda duruyor öylece
(2,129 puan) tarafından
Bilemiyorm.. Ama heran herkes yapabilir bunu, benim evimde de huzursuzluk var ve birden başladı evde birşey olduğu, birşeyler yapıldığı kesin ama bulamadım her neyse..

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 238 göst.
25 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Tinkirbelll (1,121 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 124 göst.
0 oy
1 cevap 146 göst.
0 oy
4 cevap 145 göst.

Kategoriler

1,492,408 soru

24,385,495 cevap

348,983 kullanıcı

...