0 oy
344 göst.
Diğer kategorisinde (2 puan) tarafından
Meğer ne çok şey biriktirmişim gönül haneneme. Sahi yasamak bu denli zor muydu. Sıkıldım bunaldım cokta yoruldum. :( daha küçüktüm anne baba kavgalarına şahit olurken,anneme hic dayanamazdim gözümün önünde hep dayak yerdi. Çoğu zamanda babam kapiyi kilitleyip annemi döverdi. Atılan iftiralar çirkef amca karisi annemin tepesinde uçuşan kara belaydi sanki. Cok çektik biz onlardan. Durumumuz xokta iyiydi. Kavga huzursuzluk diz boyu olsa da aslında babam da iyiydi ama hep o amca ve karisi yüzünden huzursuzduk  malesefki huzursuzluğun tek sebebi yine saçma sapan dediğim büyülerdi. Sonra onlardan kaçtık yerimizi yurdumuzu değiştirdik  yeniden basladik hayata. Bu arada bana kalan da panik atak deprresif bozukluk oldu  herseyi mi güvenimi inancımı kaybettim :( neyse yeniden djzen kurduk. Yeniden basladik hayata .babam ise girdi annem çalışıyordu ama geçmiş bir türlü bırakmadı yakamızı o kadın gene musallat oldu bize. Gene buyu yaptı hersey tepe taklak gene oldu. Neyse bozdurduk mutlu olmaya yeniden basladjk ben evlendim çocuğum oldu. Ve sil bastan anneme yapılanlar bana yapılmaya basladi   eşimle cok severek bilerek isteyerek evlendik. İnanın dört ayak üstüne düşmüş gibiydim. Bir dediğim iki asla olmadı  bir evladımız da oldu. Ama ters giden birseyler oluyor;*( önce bana soğutma ayirma büyüsü yapıldı eşimden tiksindim düşünün ölse umurumda değil o derece nefretimde vardi  . Esim Şırnak'da ben kayseri de yaşıyorum  bu arada asker eşiyim. Qz buz bilirsiniz bu durumları mecbur ayri kaldık. Lojman ev bulamadık  .birbirimizi sarıp sarmalama olmadı.  Kendisj de bana yalan söyledi bir dünya malimizi mülkümuzu kumar yüzünde  n kaybettik. Ağladı zirladi affettim. Ben de kendime baktırdım hersey tam düzeldi derken şimdide esim bana ,çocuğuna karşı düşman oldu. Seviyrum diyor ama hep uzak. Aramıyor sormuyor.  Merve bana bir şey oldu kendimi iyi hissetmiyorum diyordu. Ne olur bana yardim et. Hocaya gidelim diyor. Isi bile brakmak istiyor mus düşünün.  Ailesi bizden xok uzak yani beni hiç bir zaman istemedi. Onlar bana ve eşime karşı iki yüzlü. Bana kötü davranıyorlar o yüzden görüşmüyorum. Eşimde yaşanan olayları biliyor o yüzden ailesinden de uzaklaştik. Ben artık inanin yoruldum iyi gorunmekten, mutlu gorunmekten, düşmekten ve yeniden ayağa kalkmaktan da yoruldum. Sukur ediyorum daha kötüsü var diye ama yinede mutusuzm .Ne zaman benim karanlık dünyam aydınlık olacak ki ? Sjan ailem de hzuursuz kardeşim de malesed kumara düştü her seyi mahvetti  ailemde darma duman:(((( biz hic ama hiç mutlu olmayacaz mi :( canim yanıyor hem de çok. 

4 Cevaplar

0 oy
(22,057 puan) tarafından
Herkes öyle canim guluyoruz ama herkesin bi derdi bi skntisi illaki oluyor ama guclu olmak lazim surekli dusunmemek lazim 
tarafından
Katılıyorum kankamaa ++++
(2 puan) tarafından
Yuvamj nasıl kurtaracam nasıl bir yol izlemeliyim ki :(
(22,057 puan) tarafından
Esine destek ol canim senden yardim istemis iyi dglm demis bi yoluni bul guzel seyler yasatin birbirinize olumsuz seyleri gormezden gelin yeni bi sayfa acın ay blmiyom valla burdan yaziom yazmasi kolayda herkesin hayati iste blmiyom valla kuzum ya

Saol hulyaamm❤☺
-Reklam-
0 oy
tarafından
Rabbim size hayırlı kapılar açsın '(
0 oy
(2,672 puan) tarafından
Valla derdi skntisi olmayan yok canım hoca falan varsa  okut canım adamın psikolojisu bozulmuştur belkide eşimde durekli işi Bırakıcm diyor çünkü belli bir zaman dan sonra insan bikiyor bol bol dua oku Ayetel Kürsi Felak nas İhlas aklına gelecek dualar eşin için teslim et canım Allah'ın izniyle yuvanız tekrar düzene girer
0 oy
(164,109 puan) tarafından
dertsiz kul yok ama derdi veren dermanide veriyo sadece tukenme dik durmaya calis

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 141 göst.
13 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Havin06 (3,598 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 712 göst.
5 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sebebine (500 puan) tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 1,389 göst.
16 Mart 2023 Diğer kategorisinde Az (455 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 670 göst.
16 Mart 2023 Diğer kategorisinde Az (455 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,776 soru

24,419,750 cevap

351,482 kullanıcı

...